İzmir'de Doğum İçin Hangi Hastane ?

merve_uk

Ayyıldızı'M
Kayıtlı Üye
8 Mart 2010
1.804
222
173
Arkadaşlar merhabalar bi sorun olucaktı,
izmirde güveneceğim ve gebeliğimde benimle ilgilenicek iyi bir doktor arıyorum.
Ve izmirde önerebiliceğiniz hastane var mı ?

ben ilk doğumumu karataş hastanesinde yaptım ve çok memnun kaldım sanada tavsiye ederim,şu an yine hamileyim ve orayı düşünüyorum doktorumda reşat bozoklar....

Arkadaşlar merhabalar bi sorun olucaktı,
izmirde güveneceğim ve gebeliğimde benimle ilgilenicek iyi bir doktor arıyorum.
Ve izmirde önerebiliceğiniz hastane var mı ?

ben aydında oturuyorum ama doktorumu izmirden seçtim.
irenbe tüp bebek merkezinde refik keleş doktorum.alsancakta bu merkez. kesinlikle öneriyorum. çok güler yüzlü insanı ürkütmeyen her zaman pozitif bir doktor. bazen onun bir insan olmadığını göklerden indiğini düşünüyorum
doğumum için de daha bkınmadık ama internetten baktığım kadarıyla söyleyebilirim ki çınarlıda karar vericem gibi. ayrıca da doğum fotoğrafçısı bile seçtim ben kesinlikle buse eylem. inşallah yardımcı olmuşumdur. bebişin ne kadarlık?

kadın doğum uzmanı külal çukurova... alsancak özel ege sağlık hastanesi...tercih edebilirsin arkadaşım ben bu hastanede doğum yaptım doktorum çok iyi bir insan ilgili alakalı...

teşekkür ederim tavsiyeleriniz için daha hamile değilim ama bu sene düşünüyoruz, tabii şimdiden araştırmaya başladık.
Ben daha önce tüberküloz tedavisi gördüm ve ilk adetimden bu yana sorunlu yumurtalıklarım var. daha doğrusu tembeller, ve o yüzden sıkıntı yaşıyorum. ve iyi bi doktor seçmek istiyorum doğumdan çok korkuyorum.

arkadaşlar merhaba ben çok yeni bir üye olarak size bir sorum olacaktı bu sitedeki diğer forumlarda okuduğum kadarıyla gazi hastanesinde ayşen hanım ve çiğdem ahnımı ayrıca kordandan mete beyi tavsiye ettiklerini okudum ama aklım gazi hastanesine daha çok yattı sonuçta hastane doğum için gerekli donanıma sahiptir diye düşünüyorum ama sizinde fikrinizi almak istiyorum ayrıca gazi hastanesinde cumartesi muayene olunabilirmi bi fikriniz varmı biz bi kere şifaya gitmiştik cumartesi ssk lılara muayene hizmeti vermediklerini söylemişlerdi şimdiden teşekkür ederim

kordon klinik ibrahım yanık süper bır dr

kordon un çiğli de yeni açılan hastanesinde mete tarcan süper bir dr bence
ayrıca bornova dasüheyla topaloğlu dabence çooookk iyi

ben bir tıp merkezinde kontrollere gidiyorum ama doğum normal olduğu taktire tepecikteki ege doğum evini düşünüyorum.bazıları iyi diyor bazıları sakın gitme diyor.fikri olan var mı?

ben bir tıp merkezinde kontrollere gidiyorum ama doğum normal olduğu taktire tepecikteki ege doğum evini düşünüyorum.bazıları iyi diyor bazıları sakın gitme diyor.fikri olan var mı?
senle ilgilencek özel drun varsa gıdebılısın ötekı türlü ssk hatanesı oldugundan cok kalabalıktan dolayı fln cok ıı ılgılenmedıkleırnı duymustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…