Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar merhabalar bi sorun olucaktı,
izmirde güveneceğim ve gebeliğimde benimle ilgilenicek iyi bir doktor arıyorum.
Ve izmirde önerebiliceğiniz hastane var mı ?
kordon klinik ibrahım yanık süper bır drteşekkür ederim tavsiyeleriniz için daha hamile değilim ama bu sene düşünüyoruz, tabii şimdiden araştırmaya başladık.
Ben daha önce tüberküloz tedavisi gördüm ve ilk adetimden bu yana sorunlu yumurtalıklarım var. daha doğrusu tembeller, ve o yüzden sıkıntı yaşıyorum. ve iyi bi doktor seçmek istiyorum doğumdan çok korkuyorum.
ben bir tıp merkezinde kontrollere gidiyorum ama doğum normal olduğu taktire tepecikteki ege doğum evini düşünüyorum.bazıları iyi diyor bazıları sakın gitme diyor.fikri olan var mı?[/QUO
canım orayı neden istiyosun şahsen ben olsam tercih etmezdim ama nedenin varsa ayrı
senle ilgilencek özel drun varsa gıdebılısın ötekı türlü ssk hatanesı oldugundan cok kalabalıktan dolayı fln cok ıı ılgılenmedıkleırnı duymustumben bir tıp merkezinde kontrollere gidiyorum ama doğum normal olduğu taktire tepecikteki ege doğum evini düşünüyorum.bazıları iyi diyor bazıları sakın gitme diyor.fikri olan var mı?