simurgcy2006 Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Kasım 2008 90 2 4 Haziran 2009 Konu Sahibi simurgcy2006 #1 Merhaba arkadaşlar, Babam ızmir'de yaşıyor ve iş arıyor. Diyaliz Hastalarını taşıyabileceğini söyledi. Ulaşım sorunu yaşayanlar olabileceği fikri ile buraya yazdım. ılgilenenler için irtibat bilgileri asagıdadır: Türkiye Şehir Rehberi, Kent Rehberi, ıl ve ılçe Rehberi, Online Şehir Rehberi, Şehir Bilgileri, Şehir Resimleri, Şehir ılanları, Şehir Firmaları, Turizm Rehberi Hepinize acil şifalar diliyorum. ınşallah tez zamanda sıhhatinize kavuşursunuz. :Saruboceq: Son düzenleme: 4 Haziran 2009
Merhaba arkadaşlar, Babam ızmir'de yaşıyor ve iş arıyor. Diyaliz Hastalarını taşıyabileceğini söyledi. Ulaşım sorunu yaşayanlar olabileceği fikri ile buraya yazdım. ılgilenenler için irtibat bilgileri asagıdadır: Türkiye Şehir Rehberi, Kent Rehberi, ıl ve ılçe Rehberi, Online Şehir Rehberi, Şehir Bilgileri, Şehir Resimleri, Şehir ılanları, Şehir Firmaları, Turizm Rehberi Hepinize acil şifalar diliyorum. ınşallah tez zamanda sıhhatinize kavuşursunuz. :Saruboceq: