İzmir'de dershane seçimi yardım???

Haleuzman123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2015
2
0
37
Merhaba arkadaşlar. KPSS için İzmir'de uygun ve beni iyi yerlere taşıyacak bir dershane arıyorum. Varsa önerileriniz söyler misiniz? Teşekkürler şimdiden.

Herkes başka konularda murat'ı öneriyor ama ben Doğru Statü'yü tavsiye ederim. Buca tarafında şirinyer caddesi üzerinde. Ben ve kardeşim gittik ve gayet memnunuz. Biraz daha sınıflar ferah olsa süper olacak fakat bunun dışında herşey mükemmel :KK70: :KK70: :KK70:

Kpss için arıyorsan -kesinlikle- Buca Uzman Kariyer derim. Doğru Statü dediğin yer aynı işletme zaten. hocalar ve ortam gerçekten çok iyi.herkes her yerde sürekli ders çalışıyor hocalar sürekli öğrencilerle aynı yerde, senin de ister istemez çalışasın geliyor ve hemen ortama alışıyorsun. arkadaş sınıflar ferah olsa demiş ben de tam tersi üşüyordum klimadan sürekli kapattıyordum :KK70: Dil kursu için de aynı yeri tavsiye ediyorum kısa bir dönem dil eğitimi de almıştım sürekli ingilizce konuşuyorduk hiç türkçe konuşmadan :) .

bende karşıyaka dokuz eylül akademiye sakın gitme diyorum :))

hocalarının sürekli istifası sebebiyle öğrencilerin mağdur olduğu bir dershane. türkçecimiz ve coğrafyacımız 3 kere, vatandaşlıkçı 1 kere değişti. tek istikrar tarihçideydi. matematikçide sanki açık ilkokul sınavlarına girecekmişiz gibi hazırlıyordu bizi. problemler 2 günde bitmişti. siz düşünün. her konudan 1 soru çözüp geçti ki en basit yaş problemlerinde bile bir kaç soru tipi varken...

valla haklısın dokuz eylül akademi genel olarak çok kötü.giden arkadaşlardan ve aldıkları puanlardan biliyorum. sürekli hoca değiştirmekten konuları yetiştirememişler hiç.sizin için de çok kötü olmuş umarım istediğiniz puanı almışsınızdır. ben bucada oturduğum için haliyle doğru statüye gidiyorum. çok memnunum valla nihan arkadaşımız sağolsun tavsiye etmişti. hem ortam güzel hem hocaların ilgisi ve iletişimi istediğin zaman ulaşabilmen..

X