Yatak Odası Dekorasyonu izmir'de country tarzı yatak odası takımı hangi mağazadan alabilirim?

gofredo

MemintolardaTombiktoymuş!
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2012
1.616
245
163
selam kızlar.yeni ev diziyorum salon için mobilyalarda kararımı ikeanın kıvık modelinden yana kullandım fakat yatak odasını pek sık değiştiremeyeceğimden biraz kaliteli bişeyler istiyorum ve istediğim tarz COUNTRY tarzı.internette araştırdım fakat izmirdeki mobilyacıların sitelerinde göremedim pek.aranızda bilen ya da almış memnun kalan var mı?nerelere bakmam lazım fikir sahibi olan varsa yardımcı olsun isterim.

selamlar, evgör mobilya'da country mobilyalar var. izmir'e de ücretsiz gönderiyorlar. bir bak istersen.

$FO,28351,52,country-yatak-odasi-country-yatak-odalari-327.webp$FO,26874,52,country-yemek-odasi-country-yemek-odalari-327.webp$3.webp

Evgör Mobilya Country Mobilyalar

bir bak güzel modelleri var.

Son düzenleme:
ben de ızmırdeyım ve ben de bu tarz ıle yatak odamı dosemek ıstıyorum var mı ızmırde bılmıyorum hıc rastlamadım kızlar yardım lutfennnn

ben de ızmırdeyım ve ben de bu tarz ıle yatak odamı dosemek ıstıyorum var mı ızmırde bılmıyorum hıc rastlamadım kızlar yardım lutfennnn
karşıyaka atakentte favori mobilya var.Millhouse'un ürünleri sanırım.Ama aynı mobilyalar nette daha ucuz.Karabağlarda da Hare mobilya özel yapım üretiyor.istediğiniz gibi.işçilik de gayet iyi.bir de gençkırlı var. istediğiniz mobilyanın resmini gösteriyorsunuz yaparız diyorlar refarans gösteriyorlar.ama yaptırdın mı derseniz henüz değil.favori, zoraki 10500 dedi.aynısını nette 8000e taksitle buldum.Hare mob. biraz daha fiyatlı fakat daha güven verdi.yaz dönemi otel çalışmaları filan olduğu için ekime erteledik.biz hareden almayı düşünüyoruz inşallah.Ha bir de tepe mobilya var biliyosunuzdur.Fakat ikeayı ben beğenmiyorum .gardropları iyi garantili falan ama yazlığa aldığımız bi takım vardı.sanki birleşim yerlerinden açılıyo zamanla .daha bir yıl oldu oysa....

karşıyaka atakentte favori mobilya var.Millhouse'un ürünleri sanırım.Ama aynı mobilyalar nette daha ucuz.Karabağlarda da Hare mobilya özel yapım üretiyor.istediğiniz gibi.işçilik de gayet iyi.bir de gençkırlı var. istediğiniz mobilyanın resmini gösteriyorsunuz yaparız diyorlar refarans gösteriyorlar.ama yaptırdın mı derseniz henüz değil.favori, zoraki 10500 dedi.aynısını nette 8000e taksitle buldum.Hare mob. biraz daha fiyatlı fakat daha güven verdi.yaz dönemi otel çalışmaları filan olduğu için ekime erteledik.biz hareden almayı düşünüyoruz inşallah.Ha bir de tepe mobilya var biliyosunuzdur.Fakat ikeayı ben beğenmiyorum .gardropları iyi garantili falan ama yazlığa aldığımız bi takım vardı.sanki birleşim yerlerinden açılıyo zamanla .daha bir yıl oldu oysa....

nette buldugunuz hangı sıteydı bız de ekım kasım gbı alacagız ancak orta hallı olsun ıstıyoruz yenı evlenecegım bu tarz cok hosuma gıttı ızmırde oturuyorum karabagları hc bılmıyorum dolassak orta hallısını bulamaz mıyız acaba bu arada cok tesekkur ederım

nette buldugunuz hangı sıteydı bız de ekım kasım gbı alacagız ancak orta hallı olsun ıstıyoruz yenı evlenecegım bu tarz cok hosuma gıttı ızmırde oturuyorum karabagları hc bılmıyorum dolassak orta hallısını bulamaz mıyız acaba bu arada cok tesekkur ederım

Vivense mobilya .nette baktığım .Çamaşırlığını hesaplamadım ama.tek tek de alabiliyosunuz çünkü buradan.İyi bir firma olduğu söyleniyo ama biz cesaret edemedik işte.evgör de de var sanırım.hatta daha ucuz bile olabilir.gençkırlı mobilya sanırım biraz daha uygun hare mobilyaya göre.fiyat aralığınızı bilmiyorum ama 7-8 bine bağlanır.evlilik sezonunda biraz zorluyorlar.bence yeni evleneceğinizi belli etmeyin.fırsat biliyorlar.bu tarzı kaliteli çalışan bir kaç yer daha var karabağlarda ama isimlerini hatırlamıyorum.bir de benim kafamda belli bir model vardı.böyle yere oturan ,ayakları havada kalmayan ,hatları daha düz....kilitlenip kaldık hare ile favoriye....ben de amma reklam yaptım ha...

Ben izmirde epey dolaştım. Özellikle karabağlarda çok dolaştık. Aslında bu işinilk başladığı yer ankara sitelermiş. Hatta internet siteleri var birsürü görselde var sitede. Karabağlarda ilker gödence yaprakmobilya levelmobilya ileri mobilya seçilmobilya caliahome gençkırlı kaan concept mobilya vb birsürümarkada varcountry.Ama hepsikaliteli değil. Göreceksiniz birkısmı yapıştırma ürünkullanıp faiş fiyatlarasatıyorürünlerini. Biz ilker gödence kaan ve yaprak arasında kaldık bu hafta sonu inşallah kesinleştireceğiz.

Ben izmirde epey dolaştım. Özellikle karabağlarda çok dolaştık. Aslında bu işinilk başladığı yer ankara sitelermiş. Hatta internet siteleri var birsürü görselde var sitede. Karabağlarda ilker gödence yaprakmobilya levelmobilya ileri mobilya seçilmobilya caliahome gençkırlı kaan concept mobilya vb birsürümarkada varcountry.Ama hepsikaliteli değil. Göreceksiniz birkısmı yapıştırma ürünkullanıp faiş fiyatlarasatıyorürünlerini. Biz ilker gödence kaan ve yaprak arasında kaldık bu hafta sonu inşallah kesinleştireceğiz.

ilker gödence de f,yatlar nasıl

Yüksek tabiki.Yatak odası yemek odası koltuk takımı ve orta sehpa ile birlikte toplam 20,000 felan yapıyor.

merhabalar bende country hastasıyım diyebilirim. Country mobilyalarımı tarz mobilya'dan aldım. Aynı model dediğiniz gibi bir çok sitede mevcut ben hepsini istanbul'da olduğum için 3 günümü bu işe ayırdım ve tek tek gezdim. En iyi fiyat ve hizmeti veren ise tarz mobilya oldu. Verdikleri sözde durdular ve 1 tane bile sorunum olmadı. Bu firmada istanbul dışına ürün gönderimini yapıyor. Sizlere de gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim. :9:

Country Mobilyalar, Country Yatak Odalar, Country Yemek Odalar, Country Koltuk Takmlar

$koltuk-takımı-arsemira-134-o2.webp$salon-takımı-country-134-o.webp$yatak-odaları-country-134-o.webp$yemek-odaları-country-134-o.webp$yemek-odası-antik-134-o.webp$mutfak-takımı-country-134-o.webp

Back
X