F fosforum Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Ağustos 2017 4 0 1 34 22 Ağustos 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi fosforum #1 Merhaba arkadaşlar. İzmir'de çocuk Psikiyatristi arıyorum. Önerilerinizi gittiyseniz tecrübenizi benimle paylaşmanızı rica ediyorum.
Merhaba arkadaşlar. İzmir'de çocuk Psikiyatristi arıyorum. Önerilerinizi gittiyseniz tecrübenizi benimle paylaşmanızı rica ediyorum.
derin_elvinnn Gülümse bitsin karanlık... Kayıtlı Üye 6 Ekim 2016 660 959 103 22 Ağustos 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi fosforum #2 fosforum .!.: Merhaba arkadaşlar. İzmir'de çocuk Psikiyatristi arıyorum. Önerilerinizi gittiyseniz tecrübenizi benimle paylaşmanızı rica ediyorum. Genişletmek için tıkla... Ege üniversitesi çocuk ve ergen psikiyatrisi ana bilim dalında psikolog Sinem DEMİREL BALCI ile görüşebilirsiniz. Sınıf arkadaşım kendisi, iletişimi ve sorun çözme becerisi yüksek bir psikologtur.
fosforum .!.: Merhaba arkadaşlar. İzmir'de çocuk Psikiyatristi arıyorum. Önerilerinizi gittiyseniz tecrübenizi benimle paylaşmanızı rica ediyorum. Genişletmek için tıkla... Ege üniversitesi çocuk ve ergen psikiyatrisi ana bilim dalında psikolog Sinem DEMİREL BALCI ile görüşebilirsiniz. Sınıf arkadaşım kendisi, iletişimi ve sorun çözme becerisi yüksek bir psikologtur.
max black Bırak müdahale etme ya Kayıtlı Üye 14 Mayıs 2013 70 104 53 22 Ağustos 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi fosforum #3 merhaba, alsancakta kliniği bulunan çocuk ve ergen psikolojisi konusunda uzman psikolog melis ünübol'u tavsiye ederim.
merhaba, alsancakta kliniği bulunan çocuk ve ergen psikolojisi konusunda uzman psikolog melis ünübol'u tavsiye ederim.