özelden yazan arkadaşım matmazel;öncelikle ii dileklerin için teşekkür ederim,korkuların fazlasıyla bende de vardı ama öncelikle böle kombine bir ameliyat için dr.çok önemli dr.seçtikten ona güvendikten ve operasyon gerçeklştikten sonra ehil bi elde iyileşmende ona bağlı olarak hızlı ve sağlıklı oluyor.gögüsle ilgili hergün açıp abuk subuk sorular sormaya başlamıştım ki dr.um istersen sadece burnunu yapalım dedi yani para amacı güden bi dr kesinlikle değil bunlarda elbete psikolijk açıdan seni hazırlayan etkenlerden biri,bünye meselesine gelecek olursak bnde aynı şeyi çokça düşündm zayıf fazla zayıf biriyim acaba bi terslik olur protezler ii durmazmı yada bi komplikasyon çıkarmı vs..ama bunların hepsi ameliyat öncesi yaşanan tedirginlikler...böle bir ameliyata karar werdiysen ii bir dr bulmanı tavsiye ederim sonrasında düşüneceğin pek bir şey kalmaz ...benim yüzümde bir tane bile morluk olmadı bu dr.un ne kadar ehil olduğunu ne kadar itinayla çalıştığının en büyük kanıtıdır,fiyat konusundada şunu söyeleyim göğüs 4000 burun 3000 rakam werildi fakat bn ikisini bir arada yaptrdığım için dr.um fiyat konusunda güsel bir istisna yaptı benim için,ayrıca özel hastanede oldum 1 gece kaldım çok ii bakıldım ve burunda ağrı vs kesinlikle olmuyor 2.gün yüzüm şişti ama 3.gün inmeye başladı göğüstede sadece yatarken ve kalkarken birilerinn yardımıyla hareket ettim ama kol kıpırtdatamıyosun vs gibi olumsuzluklar bende kesinlikle yoktu...baya detaylı yazdım sanırım başka sorun olursa yanıtlamaya çalışırım mutlu sağlıklı günler...=)