• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İZMİR'DE CANLI BOMBA YAKALANDI!

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
İZMİR KONAK'TA İKİ KİŞİ CANLI BOMBA ŞÜPHESİ İLE GÖZALTINA ALINDI!

SON DAKİKA! İZMİR'DE CANLI BOMBA YAKALANDI
İstanbul İstiklal Caddesi'nde canlı bombanın patlamasının ardından, İzmir Konak'ta da gelen ihbarlar üzerine iki canlı bomba şüphelisi yakalandı. İstanbul Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde Kaymakamlık önünde canlı bomba saldırısından sonra İzmir'de de canlı bomba paniği yaşandı.

Valilik ve Emniyet Müdürlüğü İzmir halkını sosyal medyada yayılan haberlere itibar etmemeleri yönünde uyarırken şüpheli durumlara karşı da dikkatli olmaya çağırdı. Emniyet ve Valilik halka sürekli uyarılarda bulunarak özellikle halka panik meydana getirecek sosyal medyada üretilen paylaşımlara itibar edilmemesini söyledi.

Diğer taraftan İstanbul'da meydan gelen canlı bomba intiharından sonra İzmir'de de güvenlik önlemleri arttırıldı. Günlük önlemlerin arttırılmasından sonra İzmir Konak Meydanı'nda iki canlı bomba şüphelisinin yakalandığı ve sorguya alındığı bildirildi. Terörle Mücadele ekiplerinin, canlı bombaları izlediği ve eylem gerçekleşmeden Konak'ta yakalandığını bildirildi.

Yetkililer AVM ve benzeri kalabalık meydanlarda şüphelendikleri herhangi bir olayla karşılaştıklarında acilen güvenlik güçlerine bildirmelerini istedi.

EGE HABER / AHMET KAPLAN

http://www.egehaber.com/izmir/son-dakika-izmir-de-canli-bomba-yakalandi-h87205.html

EGE HABER - SON DAKİKA İZMİR HABER

allahim sen bize yardim et oooooffff of

Ben canlı bomba olsam polis yanıma kimlik sormak için yanaşsa falan o an patlatırım kendimi. O yüzden bana inandırıcı gelmiyor yakalanmış olmaları. O sğreç nasıl oluyo bilmiyorum. Takip edip bir anda etkisiz hale mi getiriyolar adamı?

Ben canlı bomba olsam polis yanıma kimlik sormak için yanaşsa falan o an patlatırım kendimi. O yüzden bana inandırıcı gelmiyor yakalanmış olmaları. O sğreç nasıl oluyo bilmiyorum. Takip edip bir anda etkisiz hale mi getiriyolar adamı?
bana da gelmiyor da zaten kendileri patlatmıyor .
başka biri uzaktan kumanda ile patlatıyor düzeneği.
İstanbul MEtrosunda içerden arama yapılabilip ,dışarıdan çağrı alamamanın nedeni tam olarak budur aslında.

bana da gelmiyor da zaten kendileri patlatmıyor .
başka biri uzaktan kumanda ile patlatıyor düzeneği.
İstanbul MEtrosunda içerden arama yapılabilip ,dışarıdan çağrı alamamanın nedeni tam olarak budur aslında.

Canlı bomba kendini patlattı falan diyolar haberlerde ama ben anlamadım o işi tam. :/

Canlı bomba kendini patlattı falan diyolar haberlerde ama ben anlamadım o işi tam. :/
bir nevi kendini patlatma zaten.
artık eller cepte filan ayyuka çıktığı için uzaktan kumanda ile patlatılıyorlar ve arabaya kurulan teşkilatlarda da canlı bombaların vazgeçme ihtimaline binaen kapıları açılmayacak şekilde lehimliyorlarmış.

bu tip adamlara zaten uyuşturucu nevi ilaçlar veriliyor ve subliminal mesajlarla eğitiliyorlar.

devlette birebir bu işleri araştırmakla görevli bir kişiden duydum.

Back