• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmirde can kopala göğüs büyütme ameliyatı olan var mı?

ben bu ameliyat işini kesin kafama koydum ve can kopal ismi sıcak geliyor.tavsiye eden var mı?

can kopalı tanımıyorum ama bu forumda özge var oda can kopala amelıyat olmak ıstıyodu benı gordukten sonra kararını degıstırdı ve cenk tokata amelıyat oldu....can kopal kucuk protezden yana dıye bılıyorum ozgenın anlattıklarına gore..can bey 270 cc onermıs..cenk bey 350 cc yaptı ve kız sımdı hem cok mutlu hemde cook güzel oldu goguslerı..cenk bey buyuk protezden kacınmıyo ve protezın buyuklugunu cok ıyı ayarlıyo , yakısanı yapıyo...bıde o kadar para verıp ıstedıgın gıbı olmaması üzer insanı..benım doktorum cenk tokat..ben hıc sorun yasamadım protezlerım buyuk olmasına ragmen..ıyılesme suremde uzun deıldı kı bnımkı sag 375 sol 350...bıde benım hıc meme dokumda yoktu o yusden guzel oldular tam ıstedıgım gıbıler......cenk beyi onerırım hem cok basarılı hemde cokk ılgılı..karaar senın..kolay gelsın bol sans..

Son düzenleme:
hepinize teşekkür ederim ilginiz için.iyice kafam karıştı..bilmiyorumkismile

cenk beyle bı gorus derım..laktu,35özge35 ve ben cok memnunuz..umarım sende ıstedıgın goguslere kavusursun..dıkıs konusundada cok ıtınalı ve benım ıp ıncelıgınde dıkıslerım buda onemlı benım ıcın..bıras daha zaman gectıkten sonra ızın kalcagını dusunmuyorum yada kalırsa cok az olur..

Son düzenleme:
Back