Murat songu diye bi doktor buldum ben ınstagramdan bak istersen:)kizlar burnum kemerli izmirde burun estetigi doktoru kime gitmeliyim. ibrahim korhana ameliyat olup memnun kalan var mi. birde fiyat bilgisi verebilir misini
İzmir de arkadaşım dr Seyithan Kırtay ameliyat oldu .kizlar burnum kemerli izmirde burun estetigi doktoru kime gitmeliyim. ibrahim korhana ameliyat olup memnun kalan var mi. birde fiyat bilgisi verebilir misini
Merhaba benide bilgilendirseniz çok mutlu olurummerhaba ben yarin gidicem gorusmeye
fiyat konusunda bilginiz var mi pekiİzmir de arkadaşım dr Seyithan Kırtay ameliyat oldu .
İnstagram sayfasına bakın isterseniz , tarzını beğendiniz bir doktora ameliyat olun . Genelde aynı doktorun yaptığı burunlar birbirne benziyor
Yanılmıyorsam 6 bin gibi bir rakamdı , ama o yaptıralı bi yılı geçti, o yüzden sizin gidip görüşmeniz daha doğru olur .fiyat konusunda bilginiz var mi peki
merhab muayene ucreti 300 tl dedi sekreteri ucretsiz olsa gidicektimYanılmıyorsam 6 bin gibi bir rakamdı , ama o yaptıralı bi yılı geçti, o yüzden sizin gidip görüşmeniz daha doğru olur .
evet gittim ama cok sicak davranmadi ya icime sinmedi acikcasiİbrahim korhana gittiniz mi peki
Merhaba canım ben Mayısta Çiğli ekol hastanesinde uzman doktor Murat Uygur a oldum çok memnunum çok ilgili eli becerikli burnum harika oldu özellikle burun deliklerim asimetrik olmasından korkuyordum ama şahane oldu bak..kizlar burnum kemerli izmirde burun estetigi doktoru kime gitmeliyim. ibrahim korhana ameliyat olup memnun kalan var mi. birde fiyat bilgisi verebilir misini
Uzman doktor Murat Uygur ekolde bence İzmir’deki en iyi doktor bu ben çok memnunum görüntüm için gittim nefes almam bile düzeldiİzmirde fıyatlar 7 bın ıle 17 bın arası. Plastık cerrahlar 12 bınden asagı yapmıyor nerdeyse. Sanırım en uygunu ekol kbbcıler verıyor
nasıl şu an burnun şişlikler indi mi memnun kaldın mıFatih uygura yaptırdım. Daha cok yenı bir sey soylemek için fakat dogallıktan yana bır dr. Hala ödemli oldugum için net konusamam. Fskat bır sorun yok
Iyi gunler siz ibrahim beye ameliyat oldunuz mu acaba ?Merhaba İbrahim korhana yaptıran ya da görüşmeye giden birisi beni bilgilendirirse çok güzel olur
merhaba ben yarin gidicem gorusmeye
İbrahim korhana ameliyat oldunuz mukizlar burnum kemerli izmirde burun estetigi doktoru kime gitmeliyim. ibrahim korhana ameliyat olup memnun kalan var mi. birde fiyat bilgisi verebilir misini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?