- Konu Sahibi perdogan76
-
halis ünlü ve can kopal hariç kime istersen gitfikirlerinizi bekliyorum lütfeeen
ayy aman devlet sırrı mübarek yaz işte kaça yaptırdın ifrit bi tip ya bu insanlar.yardımcı olmayı sevmezler aman söyleme..bende KARŞIYAKADA EKOLDE yaptırdım ve memnun kalmadım tatlım 3bin ila 3.5 arası alıyorlar ama ben 3bin verdim o bile çok bence ama mecburdum şuan pişmanım 5para etmez bir doktora denk geldim çünkü ne ilgileniyor ne aradığımda beni rahatlatıyor.burun sağdan içe hafif çökme yaptı ve 8aydır hala ödemli.HER SEFERİNDE 1 YIL GEÇMEDEN NE OLUR BİŞEY DEMEM SİZE DİYEREK SEPETLİYOR 8AYDIR DEĞİŞİKLİK YOK HALA AYNI.ne kadar haşırt diye girdiyse.burna nazik davranmakla ilgili bu ödem meselesi bunu diğer başarılı doktorların hastalarından anladım..bizim izmirdekilerin çoğu kasap ehliyetli.önüne geleni kesiyorlar para içinortalama bir fiyat versen mesela 2 bin tl den asağı mı
halis ünlü ve can kopal hariç kime istersen git
Can kopalı bende tavsiye etmem görüşmeye gidince fark ettim orda bi sürü bayan eleman var sanırım onlar yazıyor olabilir o olumlu seyleri çünkü aşırı abartıyolar.neden o deil çok uzun burda yazamam ama benim kanaatim yaptırmayın.bende ameliyat olmayı düşünüyorum suan dr. arastırmasındayım can kopal için herkes iyi konusuyor cokta memnunlarms yazdıklarına göre fakat senn yazdığını görünce sasırdım neden can kopal hariç dedin ne oldu o doktorda merak ettm yardım edersen sevinirim..
ayy aman devlet sırrı mübarek yaz işte kaça yaptırdın ifrit bi tip ya bu insanlar.yardımcı olmayı sevmezler aman söyleme..bende KARŞIYAKADA EKOLDE yaptırdım ve memnun kalmadım tatlım 3bin ila 3.5 arası alıyorlar ama ben 3bin verdim o bile çok bence ama mecburdum şuan pişmanım 5para etmez bir doktora denk geldim çünkü ne ilgileniyor ne aradığımda beni rahatlatıyor.burun sağdan içe hafif çökme yaptı ve 8aydır hala ödemli.HER SEFERİNDE 1 YIL GEÇMEDEN NE OLUR BİŞEY DEMEM SİZE DİYEREK SEPETLİYOR 8AYDIR DEĞİŞİKLİK YOK HALA AYNI.ne kadar haşırt diye girdiyse.burna nazik davranmakla ilgili bu ödem meselesi bunu diğer başarılı doktorların hastalarından anladım..bizim izmirdekilerin çoğu kasap ehliyetli.önüne geleni kesiyorlar para için
merhaba aynı sorun bendede var maalesef araştırmadım yaptırdım ve çok pişmanım burun kanadının yanı çökük ve doktor ilgisizsen ne yaptın?
halis ünlü ve can kopal hariç kime istersen git
halis ünlü ve can kopalı düşünüyodum benbkaç ay sonra olcam kesi. neden olma diyosun lütfen konuşalım irtibata geç benimle esracavdar@ mynet. com
bende ameliyat olmayı düşünüyorum suan dr. arastırmasındayım can kopal için herkes iyi konusuyor cokta memnunlarms yazdıklarına göre fakat senn yazdığını görünce sasırdım neden can kopal hariç dedin ne oldu o doktorda merak ettm yardım edersen sevinirim..[/QUOTE
cevap verdim canım
bende ameliyat olmayı düşünüyorum suan dr. arastırmasındayım can kopal için herkes iyi konusuyor cokta memnunlarms yazdıklarına göre fakat senn yazdığını görünce sasırdım neden can kopal hariç dedin ne oldu o doktorda merak ettm yardım edersen sevinirim..
Can kopalı bende tavsiye etmem görüşmeye gidince fark ettim orda bi sürü bayan eleman var sanırım onlar yazıyor olabilir o olumlu seyleri çünkü aşırı abartıyolar.neden o deil çok uzun burda yazamam ama benim kanaatim yaptırmayın.
cevap verdim kusura bakma bebeğim ufak pek giremiyorum netesiz can kopalami oldunuz?? Gecmis olsun bu arada insallah hersey duzelir
cevap verdim kusura bakma bebeğim ufak pek giremiyorum nete
yardım eeeeeeeeeeet nasıl oldun ben revizyon burun ameliyatı istiyorum ama hangi doktor ve nerde bilmiyorum
Evet canım oldum bozyaka ssk da hemde bedavaya burnumdan da oldum cok mutluyum açıkçası cok kolay ve basit bi ameliyat doktorum cok iyi cok ilgili ama olmak icin ugrasyrsun biraz önce psikiyatri ye gidiyorsun bozyaka hastanesinde ben dedim ki saçlarımı hic toplayamiyorum dedim biraz acindirdim kendimi :)) doktor bana rapor verdi o rapor ile plastik cerahiye gittim sonra bana gün verdi 15 gün sonrasına sonrada ameliyat oldum ama ameliyat lokal anestezi ile oluyor sen bayilmiosn ne oluo hep görüyorsun biraz cesaret ister benim ameliyatm cok keyifliydi konustuk doktorumla sürekli :)burqa .!.:aybüke oldunmu sen kepçe kulak ameliyatını ? bende izmirdeyim bende olmak istiyorum .s.s
Canımmm bana anlatır mısın bende kepçe kulak ameliyatı olmak istiyorum:\ bedavaya olmak istiyorum devlet hastanesindemi oldun doktorun kimdi anlatırsan çok sevinirimKızlar burun ve kepce kulak estetiğimi oldum hemde bedava ve mükemmel oldular :) kulaklarımdan ocak ayında oldum burnumdan da 4 gün önce oldum cok mutluyum kulaklarım harika oldu burnumu daha görmedim tamponlar çıkti alci var daha ama herkes böyle bile güzel görünüyor diyor iki ameliyatimida bedava oldum ayrıntılar öğrenmek isterseniz yardımci olurum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?