..!!! Kesinlikle Fatih Mola ! Bir eğitimci olarak insanların karşısına çıkabiliyorum ve çok mutluyum.İnanın super doğal, havalı ve tam da yüz hatlarıma uygun çekici bir burnum oldu. Üstelik estetik takıntımdan dolayı fazla önemsemediğim nefes alma olayı da çözüldü.Ben heyecanla nasıl bir burun istediğimi anlattım, anlattım... O ise sakin bir şekilde dinledi, sonra " Bana güveniyor musunuz? " dediğinde hiç düşünmeden " evet!" çıktı ağzımdan. O zaman durdu ve çok emin bir şekilde" Ne istediğinizi anladım; bana bırakın siz" dedi .Santimetresine kadar düşünen ben, hemen " Tamam" dedim. İyi ki içimden gelen sesi takip etmişim. Ona çok çok şey borçluyum. Oldukça seviyeli, titiz ve mesleğine aşık, gerçekten uzman biri. Çok şanslıyım, bana yepyeni bir hayat sundu.Umuyorum geç kalmadım yazmakta ve umuyorum seçtiğiniz kişi Fatih Beydir. Şimdiden geçmiş olsun. Selamlar..Merhaba kızlar
Ağustosta burun estetiği yaptırmayı düşünüyorum. İzmir'de burun estetiğini en iyi yapan doktorları araştırdım. Ufuk Bilkay ve Fahri Mola isimlerine karar kıldım. Fakat ikisi arasında gidip geliyorum. İkiside benzer tarzda burunlar yapıyor. Ufuk Bilkay ve Fahri Mola'ya ameliyat olanlar var mı ? Yada yeteri kadar bilgi sahibi olan? Karar veremiyorum birtürlü yardımcı olurmusunuz lütfen
..!!! Kesinlikle Fatih Mola ! Bir eğitimci olarak insanların karşısına çıkabiliyorum ve çok mutluyum.İnanın super doğal, havalı ve tam da yüz hatlarıma uygun çekici bir burnum oldu. Üstelik estetik takıntımdan dolayı fazla önemsemediğim nefes alma olayı da çözüldü.Ben heyecanla nasıl bir burun istediğimi anlattım, anlattım... O ise sakin bir şekilde dinledi, sonra " Bana güveniyor musunuz? " dediğinde hiç düşünmeden " evet!" çıktı ağzımdan. O zaman durdu ve çok emin bir şekilde" Ne istediğinizi anladım; bana bırakın siz" dedi .Santimetresine kadar düşünen ben, hemen " Tamam" dedim. İyi ki içimden gelen sesi takip etmişim. Ona çok çok şey borçluyum. Oldukça seviyeli, titiz ve mesleğine aşık, gerçekten uzman biri. Çok şanslıyım, bana yepyeni bir hayat sundu.Umuyorum geç kalmadım yazmakta ve umuyorum seçtiğiniz kişi Fatih Beydir. Şimdiden geçmiş olsun. Selamlar..
..!!! Kesinlikle Fatih Mola ! Bir eğitimci olarak insanların karşısına çıkabiliyorum ve çok mutluyum.İnanın super doğal, havalı ve tam da yüz hatlarıma uygun çekici bir burnum oldu. Üstelik estetik takıntımdan dolayı fazla önemsemediğim nefes alma olayı da çözüldü.Ben heyecanla nasıl bir burun istediğimi anlattım, anlattım... O ise sakin bir şekilde dinledi, sonra " Bana güveniyor musunuz? " dediğinde hiç düşünmeden " evet!" çıktı ağzımdan. O zaman durdu ve çok emin bir şekilde" Ne istediğinizi anladım; bana bırakın siz" dedi .Santimetresine kadar düşünen ben, hemen " Tamam" dedim. İyi ki içimden gelen sesi takip etmişim. Ona çok çok şey borçluyum. Oldukça seviyeli, titiz ve mesleğine aşık, gerçekten uzman biri. Çok şanslıyım, bana yepyeni bir hayat sundu.Umuyorum geç kalmadım yazmakta ve umuyorum seçtiğiniz kişi Fatih Beydir. Şimdiden geçmiş olsun. Selamlar..
Ya kızlar ben de ufuk bilkay a oldum ama ben de memnun değilim burnumdan. Orantısiz burun delikleri ve geniş burun ucu
merhaba gecmis olsun oncelikle umarim yaptirmak isteyen herkes boyle mutlu ayrilir siz de fotograf koyabilir misiniz acaba anlatiminizdan cok etkilendim ben de aylardir araştiriyorum şmdi fahri mola ile karsilastim fotograf yuklerseniz cok sevinirim artik en kisa zamanda bir doktorda karar kilip ameliyat olmak istiyorum.bir de ne kadar ucret odediniz ve tarif ettiginiz burun ile cikan sonuc birbiriyle örtüsüyor muydu veya varsa ne gibi farklar vardi tesekkur ederim simdiden
merhaba gecmis olsun oncelikle umarim yaptirmak isteyen herkes boyle mutlu ayrilir siz de fotograf koyabilir misiniz acaba anlatiminizdan cok etkilendim ben de aylardir araştiriyorum şmdi fahri mola ile karsilastim fotograf yuklerseniz cok sevinirim artik en kisa zamanda bir doktorda karar kilip ameliyat olmak istiyorum.bir de ne kadar ucret odediniz ve tarif ettiginiz burun ile cikan sonuc birbiriyle örtüsüyor muydu veya varsa ne gibi farklar vardi tesekkur ederim simdiden
Merhaba, bu nickle olan üyeliğim ne oldu bilemiyorum ; bir türlü giremedim ve yeni bir nickle tekrar üye oldum aylardan sonra. Az önce okudum/ Sizler neler yaptınız bilmiyorum fakat yanıtlayamadığım için üzgünüm...!!! Kesinlikle Fatih Mola ! Bir eğitimci olarak insanların karşısına çıkabiliyorum ve çok mutluyum.İnanın super doğal, havalı ve tam da yüz hatlarıma uygun çekici bir burnum oldu. Üstelik estetik takıntımdan dolayı fazla önemsemediğim nefes alma olayı da çözüldü.Ben heyecanla nasıl bir burun istediğimi anlattım, anlattım... O ise sakin bir şekilde dinledi, sonra " Bana güveniyor musunuz? " dediğinde hiç düşünmeden " evet!" çıktı ağzımdan. O zaman durdu ve çok emin bir şekilde" Ne istediğinizi anladım; bana bırakın siz" dedi .Santimetresine kadar düşünen ben, hemen " Tamam" dedim. İyi ki içimden gelen sesi takip etmişim. Ona çok çok şey borçluyum. Oldukça seviyeli, titiz ve mesleğine aşık, gerçekten uzman biri. Çok şanslıyım, bana yepyeni bir hayat sundu.Umuyorum geç kalmadım yazmakta ve umuyorum seçtiğiniz kişi Fatih Beydir. Şimdiden geçmiş olsun. Selamlar..
Merhaba, bu nickle olan üyeliğim ne oldu bilemiyorum ; bir türlü giremedim ve yeni bir nickle tekrar üye oldum aylardan sonra. Az önce okudum/ Sizler neler yaptınız bilmiyorum fakat yanıtlayamadığım için üzgünüm.
Kesinlikle Fahri Mola diyorum hala.. Üç yıl oldu ve o kadar doğalki, estetik olduğumu ben söylemesem kimse anlayamıyor. Eski burnumu gösteriyorum resimlerde , müthiş farklı buluyorlar. Ben de bakıyor ve üzülüyorum ;güzel olduğum halde o burunla nasıl yaşamışım...Fahri Beye minnettarım. Tüm duruşum, sosyal ilişkilerim ve hayatım değişti. Bir Burun Nelere Kaadirmiş :)
... ve ben o kadar memnun kaldım ki Fahri Mola’dan; ertesi yıl oğlumu da ona nefes alabilmesi ve estetik için götürdüm. Oğlumun memnuniyetini bilemezsiniz. Müthiş karizma oldu, arkadaşları da sürekli sorup doktorunun adını alıyor. Çok değişti, güven geldi; meğer ne kadar takıyormuş...( anası kılıklı ; görsel zevki gelişik oğlum)
Ben hızımı alamadım ve bu kez de göğüs İçin gideceğim.Eşim kabul etmediği için burunla beraber olmaktan son anda vazgeçmiş ama pişman olmuştum. Tek narkozla ikisi de hallolacaktı. Neyse, hayırlısı.Bu kez sürpriz yapma bahanesi ile haber vermeden olacağım çünkü kadının en önemli uzvunun göğüs olduğuna eminim. Erkeklere bakmayın” doğal istiyorum” diyerek engellerler. Çünkü en ufak dokunuşun sizi bambaşka biri yapacağını hisseder ve kaybetmekten korkarlar. Sonuçtan eşimin de memnun olacağına eminim.Hepsinden öte, kadının kadın gibi hissedebilmesi ne kadar önemli.
Buraya resim yüklenmesi çok zor geliyor . Fakat merak ederseniz , oğlumun ve benim Burun resimlerini telefonda whatsaapla yollarım.
Sevgi ve selamlarımla. Güzel kalın, sağlıklı olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?