- 7 Ağustos 2013
- 581
- 350
-
- Konu Sahibi busekarakan98
Düzgün ateşBurun ucumu yaptırmak istiyorum ama asla doktora karar veremiyorum tavsiyeniz var mı?
Yaptırdınız mı siz yoksa çevreden mi duydunuzDüzgün ateş
Sosyal mesyasına baktım çok kalkık yapıyor sanki ucunuDüzgün ateş
Yaptırdım 4. AyımdayımYaptırdınız mı siz yoksa çevreden mi duydunuz
Eski halimle şimdi hali buSosyal mesyasına baktım çok kalkık yapıyor sanki ucunu
Eski hali surat ifademi çok farklı gosterıyordu yani sanki kız değil erkek gibi ahahahAyy çok güzel olmuş sizinki eski halide güzelmiş zaten burnunuzunödem gidince çok daha iyi olur. Benim burnumun ucu büyük onu küçülttürmek istiyorum
Özelden atayım birazdan, kapalı açık ameliyat farkınıda bilmiyorum ön görüşme ücretsiz yazıyor gidip görüşürüm doktorla, ama gerçekten eski hali de güzelmiş burnunuzun samimi söylüyorumEski hali surat ifademi çok farklı gosterıyordu yani sanki kız değil erkek gibi ahahahbak eski önden halime şimdi daha iyi siz bana fotoğraf atarmısınız merak ettım ozelden de atabılırsınız ben kapalı amelıyat oldum ve doktorum burun kanatlarıma dokunmadı hiç siz küçülttürmek istiyorsanız dışardan bı kesıkle bence yapabılır kendınızı nasıl iyi hissediyorsanız öyle yapın burda herkes burun estetiği olmuş ama bir çok kesim çok karşı maalesef
Şu an bıle ne diyorlar bana kötü olmuş yamuk ödem geçmesi lazım bence olmamış çok taktım ilk aylar baktım ki psıkolojımı etkılıcek dedim ki herkesten önce kendım nasıl hissediyorsam öylesi daha güzel eski burnumda eğilik vardı eğri olan burunlar bidaha eğik olabilirmiş biraz ama hıc umrumda değil gerçekten ınsan kendını sevmeli bence ben sımdıye kadar hep takıntılıydım ç memnun olmazdım hiç bişeyden ama artık bakış açımı değiştirdim ve böyle daha mutluyum düşünceleriniz için de teşekkür ederim umarım sızde cok guzel bı doktor bulup mutlu olursunuz prenses gibiÖzelden atayım birazdan, kapalı açık ameliyat farkınıda bilmiyorum ön görüşme ücretsiz yazıyor gidip görüşürüm doktorla, ama gerçekten eski hali de güzelmiş burnunuzun samimi söylüyorum
Diğer insanları takmayın nasıl mutlu olacaksa bi insan öyle yaşamalı bende bu şekilde mutlu değilim yani aynaya baktığımda psikolojimi etkiliyor kim ne derse desin takmıyorum boşverin sizde
Merhaba. Hakan Aydoğan’ı öneririm çok ilgili ve burunda başarılı bir doktorBurun ucumu yaptırmak istiyorum ama asla doktora karar veremiyorum tavsiyeniz var mı?