- 17 Eylül 2018
- 105
- 42
- 98
- 30
- Konu Sahibi Desillusion
-
Ben de Gaziantep te yaşamama rağmen İstanbul'da ve İzmir'de doktor araştırıyorum, aynı doktorlara ben de baktım iki doktorda başarılı ama tecrübe acısından murat songu daha cok ameliyat yapmis olabilir araştırma hastanesinde çalışıyor çünkü. Ve istediğiniz 3k burunları bile doğal yapıyor resimlere bakılırsa , hastalarıyla iletişime geçmek daha doğru olur. İzmirde yaşıyorsanız iki doktora da muayeneye gidin bence doktordan cok emin olup konuştuğunda fikir değiştiren de çok kisi oluyor isteklerimizin karşılık bulması anlaşılması da önemli çünkü estetik ameliyatlardaMerhabalar arkadaşlar
İlk defa burun ameliyatı olacağım kücük kalkık kavisli yani 3k bir burun istiyorum. İzmirde burun estetiği olup memnun kalan arkadaşların yardımına ihtiyacım varönceden konu acmıştım bişektomi ve liplift ameliyatı oldum yüzüm inceldi kücüldü dolayısıyla burun orta plana cıktı
Bütcem en fazla 10 bin tl
Araştırmalarına göre
İzmirde devlet hastanesinde kbb dr murat songu ve ento kbb İbrahim korhan paylasımları güzel geliyor ama cok kararsızım ve Bayadır araştırıyorum yanlıs karar vermek istemiyorum sonrasında skntı yaşamak istemiyorumlütfen deneyimi olan paylaşırlarsa sevinirim
Çok teşekkür ederimBen de Gaziantep te yaşamama rağmen İstanbul'da ve İzmir'de doktor araştırıyorum, aynı doktorlara ben de baktım iki doktorda başarılı ama tecrübe acısından murat songu daha cok ameliyat yapmis olabilir araştırma hastanesinde çalışıyor çünkü. Ve istediğiniz 3k burunları bile doğal yapıyor resimlere bakılırsa , hastalarıyla iletişime geçmek daha doğru olur. İzmirde yaşıyorsanız iki doktora da muayeneye gidin bence doktordan cok emin olup konuştuğunda fikir değiştiren de çok kisi oluyor isteklerimizin karşılık bulması anlaşılması da önemli çünkü estetik ameliyatlarda
Iyi günler. Ameliyat oldunuz muBen de Gaziantep te yaşamama rağmen İstanbul'da ve İzmir'de doktor araştırıyorum, aynı doktorlara ben de baktım iki doktorda başarılı ama tecrübe acısından murat songu daha cok ameliyat yapmis olabilir araştırma hastanesinde çalışıyor çünkü. Ve istediğiniz 3k burunları bile doğal yapıyor resimlere bakılırsa , hastalarıyla iletişime geçmek daha doğru olur. İzmirde yaşıyorsanız iki doktora da muayeneye gidin bence doktordan cok emin olup konuştuğunda fikir değiştiren de çok kisi oluyor isteklerimizin karşılık bulması anlaşılması da önemli çünkü estetik ameliyatlarda
merhaba bende bişektomi olmak isitiyorum siz izmirde nerede oldunuz? burun için size bora karaaliyi önerebilirim hala olmadıysanız.Merhabalar arkadaşlar
İlk defa burun ameliyatı olacağım kücük kalkık kavisli yani 3k bir burun istiyorum. İzmirde burun estetiği olup memnun kalan arkadaşların yardımına ihtiyacım varönceden konu acmıştım bişektomi ve liplift ameliyatı oldum yüzüm inceldi kücüldü dolayısıyla burun orta plana cıktı
Bütcem en fazla 10 bin tl
Araştırmalarına göre
İzmirde devlet hastanesinde kbb dr murat songu ve ento kbb İbrahim korhan paylasımları güzel geliyor ama cok kararsızım ve Bayadır araştırıyorum yanlıs karar vermek istemiyorum sonrasında skntı yaşamak istemiyorumlütfen deneyimi olan paylaşırlarsa sevinirim
Bişektomiyi İstanbul’da Aydın Mamak a oldum seneler oldu tabi çok memnunummerhaba bende bişektomi olmak isitiyorum siz izmirde nerede oldunuz? burun için size bora karaaliyi önerebilirim hala olmadıysanız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?