İzmirde burun estetiği doktoru arıyorum acil yardımcı olun 😍😍

Desillusion

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2018
105
42
98
30
Merhabalar arkadaşlar
İlk defa burun ameliyatı olacağım kücük kalkık kavisli yani 3k bir burun istiyorum. İzmirde burun estetiği olup memnun kalan arkadaşların yardımına ihtiyacım var önceden konu acmıştım bişektomi ve liplift ameliyatı oldum yüzüm inceldi kücüldü dolayısıyla burun orta plana cıktı
Bütcem en fazla 10 bin tl
Araştırmalarına göre
İzmirde devlet hastanesinde kbb dr murat songu ve ento kbb İbrahim korhan paylasımları güzel geliyor ama cok kararsızım ve Bayadır araştırıyorum yanlıs karar vermek istemiyorum sonrasında skntı yaşamak istemiyorum lütfen deneyimi olan paylaşırlarsa sevinirim

Ben de Gaziantep te yaşamama rağmen İstanbul'da ve İzmir'de doktor araştırıyorum, aynı doktorlara ben de baktım iki doktorda başarılı ama tecrübe acısından murat songu daha cok ameliyat yapmis olabilir araştırma hastanesinde çalışıyor çünkü. Ve istediğiniz 3k burunları bile doğal yapıyor resimlere bakılırsa , hastalarıyla iletişime geçmek daha doğru olur. İzmirde yaşıyorsanız iki doktora da muayeneye gidin bence doktordan cok emin olup konuştuğunda fikir değiştiren de çok kisi oluyor isteklerimizin karşılık bulması anlaşılması da önemli çünkü estetik ameliyatlarda

Çok teşekkür ederim

İbrahim Korhan da özel hastanedeydi simdi kendi yerini açmış cok zor ya özellikle burun estetiğinde umarım en doğrusunu seçeriz. En iyi doktorlarda İstanbulda gibi geliyor iyice arastıralım sonra pisman olmaktansa..

Merhaba Murat bey ile görüştünüz mü acaba? İbrahim Korhan'la da görüştüyseniz size ne kadar fiyat verdi acaba?

Iyi günler. Ameliyat oldunuz mu

Merhaba;
Dr. Ko.... beyi bilmiyorum ama Dr. Mu... moral bozmak istiyorsanız gidebilirsiniz yaklaşım tarzı sizi önemsemeyen psikolojinizi umursamayan biri istiyorsanız bide kabalık benim icin sorun değil diyorsaniz ve bide burun delikleri asimetrisi hiç önemli değil diyorsanız(kendi sayfasında bol bol örnek görebilirsiniz) ha bide ameliyattan sonra önemli değil ilgisizde olsa olur diyorsanız gidebilirsiniz..

Merhaba;

Dr. Ko.... beyi bilmiyorum ama Dr. Mu... moral bozmak istiyorsanız gidebilirsiniz yaklaşım tarzı sizi önemsemeyen psikolojinizi umursamayan biri istiyorsanız bide kabalık benim icin sorun değil diyorsaniz ve bide burun delikleri asimetrisi hiç önemli değil diyorsanız(kendi sayfasında bol bol örnek görebilirsiniz) ha bide ameliyattan sonra önemli değil ilgisizde olsa olur diyorsanız gidebilirsiniz
..

merhaba bende bişektomi olmak isitiyorum siz izmirde nerede oldunuz? burun için size bora karaaliyi önerebilirim hala olmadıysanız.

Kesinlikle Bora karaali’ye ameliyat olmayin .digerlerini kendiniz arastirin
Maalesef ben ameliyat oldum ve Inanilmaz dusuk ,garip bir cukur halinde Burnum -ilk yil normaldi !!!!!!sonrasi rezaletttttttt
Asla asla tavsiye etmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…