İzmir'de buluşma

23 eylül 2012 saat 17:00 optimum alış-veriş merkezi gaziemir.karşıyaka taraftan gelecekler izban hattı ile cumaovası yönünde esbaş durağında inebilir.bornova yönünden gelenler metro ile halkapınar'a ordan cumaovası yönü treni ile esbaş durağı.bir çok yönden ulaşımın en kolay yeri isteyen buyursun gelsin.işaretimiz herkesin elinde istediği bir çiçek olacak ama tek bir dal olacak :)) gelenleri beğenmeyip çiçeğini saklamak yapılmayacak :52: illa isim öğrenmek için israr edilmeyecek.anlaşılırsa tekrar buluşmalar yapılabilir.yapmacık olmak yok kendimiz olacağımız bir kaç saat :) duyan duymayanlara haber versin:34: son bir kaç gün kala tekrar buradan haberleşebiliriz.

canmm iyi yaptın bi atakta bulundunn.. fakattt optima çok büyük biyerrr orda birbirimizi bulmak çok zor zaten birden çok kapısı varr kafa karışır.. eğerr illaa orda görüşelim derseniz optuma içinde sabit biryer belirliyelimm orda görüşelimm nedersiniz ?? bu arada özelden msjlasalım daha yakın irtibata geçmişş oluruz ..

23 eylül 2012 saat 17:00 optimum alış-veriş merkezi gaziemir.karşıyaka taraftan gelecekler izban hattı ile cumaovası yönünde esbaş durağında inebilir.bornova yönünden gelenler metro ile halkapınar'a ordan cumaovası yönü treni ile esbaş durağı.bir çok yönden ulaşımın en kolay yeri isteyen buyursun gelsin.işaretimiz herkesin elinde istediği bir çiçek olacak ama tek bir dal olacak :)) gelenleri beğenmeyip çiçeğini saklamak yapılmayacak :52: illa isim öğrenmek için israr edilmeyecek.anlaşılırsa tekrar buluşmalar yapılabilir.yapmacık olmak yok kendimiz olacağımız bir kaç saat :) duyan duymayanlara haber versin:34: son bir kaç gün kala tekrar buradan haberleşebiliriz.

canım bu arada özel msj hanen doluymuşş msj atamıyorum sana silersen irtibata geçelimm

canmm iyi yaptın bi atakta bulundunn.. fakattt optima çok büyük biyerrr orda birbirimizi bulmak çok zor zaten birden çok kapısı varr kafa karışır.. eğerr illaa orda görüşelim derseniz optuma içinde sabit biryer belirliyelimm orda görüşelimm nedersiniz ?? bu arada özelden msjlasalım daha yakın irtibata geçmişş oluruz ..
buluşmaya bir kaç gün kala netleştire biliriz 2.katta kahve diyarında buluşalım mı? mesela.isteyen gelir eğer bir terslik olursa yine buradan haberleşiriz.

arkadaslar inşallah hepimiz birbirimizi görcez allah ızın verıse ben özelınıze yazamıyorum yenı uyenız oldugumdan dolayı topıcden cevaplyorum yazdıklarınızı

bu arada bırbırımızı nasıl tanıcaz kımlerle karsılascagımı bılmek ısterim ben 2 cocuk annesıyım napcam bılmıom
:D 2 cocukla gelmem zor bırını bırakırım bırıni alırım

bu arada bırbırımızı nasıl tanıcaz kımlerle karsılascagımı bılmek ısterim ben 2 cocuk annesıyım napcam bılmıom

canımcım kahve diyarı diye düşündük zaten oraya geldimi herkez eminim birbirini farkedr yada her gelen kapısında bekler zaten belli olur beraber içeri girerizz

kahve diyarında o saate kaç hanım vardır ki :) eğer sizlere de uyarsa her hangi bir dal çiçek olsun elimizde.yeşil bir dalda olabilir şimdi bir birimizi tanıyağız diye çiçek almamıza gerek yok dimi :)
başka çocuklularda olabilir aramızda.
tamma cnm olurr kahve diyarı iyi fikirr bana uyarr .. :) 23 eylül buluşuoz dimi öyle dedik

evet en uygun tarih diye düşündüm hem hafta sonu hem daha zaman var ayarlayıp gelmek isteyenler son anda haberim oldu tüh diyemez :) bu zaman içinde forumda ki izmir'li arkadaşlarıda haberdar ederiz gelmek isteyen gelir.ben tatile çıkıyorum tatil boyunca kk'ya giremeyebilirim.nerede bu demeyin biraz gezeceğim,geleceğim :)

bencede tarihde fikirde güsel hepimiz yeşil bi dal alalım elımıze bırbırımızı tanıyalım cunku hafta sonu kalabalık olur optımum ve ıcındekı cafeler

kızlarr yaa buluşmayıı ayınn 22 sinde yapalımm 23ünde önemli bi işim çıktıı benim gelemiyebilirm sanırım bir gün önce sorun olmaz

kızlarrr kimseeeeeeee yokmuuu yahuuu buluşma bu kadar sessizlikte nasıl olcak annlamadım ara sıra yazın şuraya yahuu

kızlarrr şimdii yazıyı okuyanlara sesleniyorum yani topik açtım izmirde buluşma diye. buluşmaya gelenlerr direk oraya yazsın gelip gelmiyceğini tarihi belirtimm orda netleştirelim hadi kızlarr

Burayı da hortlatalım, izmir nerdesin bahar geldi izmir..Buluşma vaktidir:ssz:

Siz yazmışsınız ama yine bir hareket olmamış, bu arada yaz geldi. Kimse buluşmak istemiyor mu anlamadım. Halbuki birbirimizi tanımadan çıkarsızca birçok konuda destek olduğumuz kişilerle tanışıp arkadaş, dost olmak harika olurdu. Ben de bunu desteklerim fakat gözlemlediğim kadarıyla bu sayfalar pek dikkat çekmediği için çoğu kişi haberdar olamıyor bu etkinlikten ve ilerlerme olamıyor. Bu konu da kk nın bize biraz yardımcı olup sabit konu olarak şehir isimlerinin başlıkları altında toplaması ve duyuru yapması harika olurdu!:)))

Son düzenleme:
Back