İzmir'de buluşma

Kizlarrr ben de Izmir'de olsaydimm ben de katilirdim sizlereee Keyfini cikarin benim yerime 1 bardak daha cay icin lutfennnnnn Hee bidee boyoz konusunu acmiyorum bile cok ozledimmmmm

tamam o zman kızlarr bornovada karar kıldıkk güzelbahçe buca ve diğer yerlerden gelcek arkadaşlarada uyar bornova .. şimdi zamanı belirleyelimm fikirlerinizi söyleyin kızçelerr

Ayyyyy çok şekersiniz

23 eylül 2012 saat 17:00 optimum alış-veriş merkezi gaziemir.karşıyaka taraftan gelecekler izban hattı ile cumaovası yönünde esbaş durağında inebilir.bornova yönünden gelenler metro ile halkapınar'a ordan cumaovası yönü treni ile esbaş durağı.bir çok yönden ulaşımın en kolay yeri isteyen buyursun gelsin.işaretimiz herkesin elinde istediği bir çiçek olacak ama tek bir dal olacak :)) gelenleri beğenmeyip çiçeğini saklamak yapılmayacak illa isim öğrenmek için israr edilmeyecek.anlaşılırsa tekrar buluşmalar yapılabilir.yapmacık olmak yok kendimiz olacağımız bir kaç saat :) duyan duymayanlara haber versin son bir kaç gün kala tekrar buradan haberleşebiliriz.

bende gelmeyi çok isterdimmmm ama iş gereği şehir dişindayız..

artık seneye bende katılıtım

şimdiden iyi eğlenceler hoş sohbetler

çok kıskandımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…