İzmir'de buluşma

Kizlarrr ben de Izmir'de olsaydimm ben de katilirdim sizlereee :43: Keyfini cikarin benim yerime 1 bardak daha cay icin lutfennnnnn :43: Hee bidee boyoz konusunu acmiyorum bile cok ozledimmmmm :43:

tamam o zman kızlarr bornovada karar kıldıkk güzelbahçe buca ve diğer yerlerden gelcek arkadaşlarada uyar bornova .. şimdi zamanı belirleyelimm fikirlerinizi söyleyin kızçelerr :54:

evet tatile geldim İzmir'deyim.uygun bir gün olursa bende gelebilirim.hafta içi mesai saati bitimide uygun olabilir.çalışan arkadaşlar için malum hafta sonlarını eşlerine çocuklarına ayırırlar.
en kısa zamanda günü yeri ve saati belirleyelim ve buradan paylaşalım.bu topic pek görülmüyor.bildiğimiz İzmir'de yaşayan üyeleri özellerden davet edelim yoksa 3 kişiyi geçmeyecek :)
buluşma ayarlandığında isimlerimizi söylemeyelim kim kimdir diye nick tahminleri yapalım.bir arakadaş üstünde kk yazan tabela fikrini sunmuş bence daha gizemli ve eğlenceli olsun.tabela tarzı bir şey dışardan çok dikkat çeker sonrasında hoş olmayan şeyler olabilir.hani Türk filmleri gibi hepimizde bir çiçek olsun.tek bir dal çiçek elimizde.birbirimizi görünce çiçeği kaldırıp selamlaşarak toparlanabiliriz :)
yer ayarlarken çoğunluğun kolay ulaşabileceği rahat edebileceğimiz yer olsun.benim ilk aklıma gelen yer Optimum oldu.malum izban hemen yanından geçiyor.servisleride var ve cadde üzerinde. oturup çay kahve içebileceğimiz ortama sahip bir yer.sizlerin önerileri nedir?

Ayyyyy çok şekersiniz :1:

23 eylül 2012 saat 17:00 optimum alış-veriş merkezi gaziemir.karşıyaka taraftan gelecekler izban hattı ile cumaovası yönünde esbaş durağında inebilir.bornova yönünden gelenler metro ile halkapınar'a ordan cumaovası yönü treni ile esbaş durağı.bir çok yönden ulaşımın en kolay yeri isteyen buyursun gelsin.işaretimiz herkesin elinde istediği bir çiçek olacak ama tek bir dal olacak :)) gelenleri beğenmeyip çiçeğini saklamak yapılmayacak :52: illa isim öğrenmek için israr edilmeyecek.anlaşılırsa tekrar buluşmalar yapılabilir.yapmacık olmak yok kendimiz olacağımız bir kaç saat :) duyan duymayanlara haber versin:34: son bir kaç gün kala tekrar buradan haberleşebiliriz.

bende gelmeyi çok isterdimmmm ama iş gereği şehir dişindayız..

artık seneye bende katılıtım :34:

şimdiden iyi eğlenceler hoş sohbetler :3:

çok kıskandımmmm :9::9::9:

Back