- Konu Sahibi uyuzsirine
Bana her yer uyar. Bornava,konak,karşıyaka,optimum. neresi derseniz!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana her yer uyar. Bornava,konak,karşıyaka,optimum. neresi derseniz!
merhaba bucada çok güzel cafeler var orada buluşabiliriz hancı var mesela çay bahçesi havada güzel
sebnemgudu biz başlayalım cnm bornova sana uyarmı ??
evet bulusalım artık.
evet tatile geldim İzmir'deyim.uygun bir gün olursa bende gelebilirim.hafta içi mesai saati bitimide uygun olabilir.çalışan arkadaşlar için malum hafta sonlarını eşlerine çocuklarına ayırırlar.
en kısa zamanda günü yeri ve saati belirleyelim ve buradan paylaşalım.bu topic pek görülmüyor.bildiğimiz İzmir'de yaşayan üyeleri özellerden davet edelim yoksa 3 kişiyi geçmeyecek :)
buluşma ayarlandığında isimlerimizi söylemeyelim kim kimdir diye nick tahminleri yapalım.bir arakadaş üstünde kk yazan tabela fikrini sunmuş bence daha gizemli ve eğlenceli olsun.tabela tarzı bir şey dışardan çok dikkat çeker sonrasında hoş olmayan şeyler olabilir.hani Türk filmleri gibi hepimizde bir çiçek olsun.tek bir dal çiçek elimizde.birbirimizi görünce çiçeği kaldırıp selamlaşarak toparlanabiliriz :)
yer ayarlarken çoğunluğun kolay ulaşabileceği rahat edebileceğimiz yer olsun.benim ilk aklıma gelen yer Optimum oldu.malum izban hemen yanından geçiyor.servisleride var ve cadde üzerinde. oturup çay kahve içebileceğimiz ortama sahip bir yer.sizlerin önerileri nedir?
Ayyyyy çok şekersiniz![]()
ne gibi tecrübeler ki bunlar :) ??bende izmirdenim keşke buluşsak sizin tecrübelerinizden yararlanmak ısterdım hepınızle cok tanısmak ısterım
buyrun gelinben de izmirliyimm :) Gelmek isterim :)
buluşma gerçekleşirse bende gelebılırmıyım arkadaşlar