- Konu Sahibi uyuzsirine
-
canımcım kaç gündür sana bakıyorum sen girmeyince kk ya heralde vazgeçti dedim yarın önemli bir işim çıktı öğlen gibi olmasa olur akşam üstüye doğru buluşsak zaten öğlen çok sıcak olur uyarmı sana.. senin için sorun olmazsa özeldende görüşebiliriz ..
tmm tatlım başka zaman ayarlarız
kızlar buluşma yok mu ben de katılırım her buluşmaya :))
valla bi buluşma hvasıdır gidiyo ama ses var görüntüü yokk ..
görüşelim valla yani ben varım.
kızlar buluşma olursa ve pazara denk getirirseniz bende gelirim
evet tatile geldim İzmir'deyim.uygun bir gün olursa bende gelebilirim.hafta içi mesai saati bitimide uygun olabilir.çalışan arkadaşlar için malum hafta sonlarını eşlerine çocuklarına ayırırlar.valla tatlımm kimseden ses çıkmıyo gün belli diğil daha yani
yakada yada elde bir tanecik çiçek belirleyici olur :)gün belirleyelim o zaman herkes hem fikirse... ve mekan saat :)) kırmızı karanfil mi taksak yakamızaa
evet çalışanlara uymak lazım.yada günler hala uzunken mesai çıkışıda olabilir.optimum uzak ama ulaşımı kolay onun için ilk aklıma orası geldi.konakta nerde oturabiliriz.malum oralar çok kalabalık oluyor.önerileri bekliyelim hadi kızlar.evet kızlar geldim yeni gördüm msjlarıı.. tamam buluşmayı ayarlıyalım görüşelim çalışan arkadaslar kimlerse kararı onlar versin kararı bence uygun oldukları zamanı belirlesinler.. yanlız optima çok uzak orta biyer diğil bence daha ortada biyer olsunn
mesai bitimide olabilir.günü yeri belirlediğimizde izmir'de yaşayan diğer arkadaşlara da ulaşırız özellerden.burası pek görünmüyor :)en orta yer konak olur heralde arkadaşlar... çalışanlar varsa cumartesi veya pazar olur.
yakada yada elde bir tanecik çiçek belirleyici olur :)
evet çalışanlara uymak lazım.yada günler hala uzunken mesai çıkışıda olabilir.optimum uzak ama ulaşımı kolay onun için ilk aklıma orası geldi.konakta nerde oturabiliriz.malum oralar çok kalabalık oluyor.önerileri bekliyelim hadi kızlar.
mesai bitimide olabilir.günü yeri belirlediğimizde izmir'de yaşayan diğer arkadaşlara da ulaşırız özellerden.burası pek görünmüyor :)
ben geliyorum. artık netleştirelim kızlar
aslında bornova optimumdan da uzak ve ters ama ben gelebilirim.küçük parkın orada bir yerde buluşuruz yada metronun eshot durakları tarafında yol üstünde bir kaç yer var.tabi çoğunluğa uyarsakızlarr bornova merkezde olabilir orayada heryerden metro var.. tamm aramızda çalışan varmı bildirsin bir an önce ona göre harekete geçelimm
olacaksa olsun olmacaksa olmasın dimi artık :)) ben bildiğim izmir'li üyelere özelden bu topiğin linkini atacağım eğer sizlerde yaparsanız katılım oranını artırabiliriz.daha önce yazdığım gibi bu topicten bir çok kişinin haberi bile yok :)ben geliyorum. artık netleştirelim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?