İzmir'de buluşma

valla tatlımm kimseden ses çıkmıyo gün belli diğil daha yani
evet tatile geldim İzmir'deyim.uygun bir gün olursa bende gelebilirim.hafta içi mesai saati bitimide uygun olabilir.çalışan arkadaşlar için malum hafta sonlarını eşlerine çocuklarına ayırırlar.
en kısa zamanda günü yeri ve saati belirleyelim ve buradan paylaşalım.bu topic pek görülmüyor.bildiğimiz İzmir'de yaşayan üyeleri özellerden davet edelim yoksa 3 kişiyi geçmeyecek :)
buluşma ayarlandığında isimlerimizi söylemeyelim kim kimdir diye nick tahminleri yapalım.bir arakadaş üstünde kk yazan tabela fikrini sunmuş bence daha gizemli ve eğlenceli olsun.tabela tarzı bir şey dışardan çok dikkat çeker sonrasında hoş olmayan şeyler olabilir.hani Türk filmleri gibi hepimizde bir çiçek olsun.tek bir dal çiçek elimizde.birbirimizi görünce çiçeği kaldırıp selamlaşarak toparlanabiliriz :)
yer ayarlarken çoğunluğun kolay ulaşabileceği rahat edebileceğimiz yer olsun.benim ilk aklıma gelen yer Optimum oldu.malum izban hemen yanından geçiyor.servisleride var ve cadde üzerinde. oturup çay kahve içebileceğimiz ortama sahip bir yer.sizlerin önerileri nedir?

bu topiğe bile her zaman uğranmıyor ki.özelden mesaj atmayı deniyorum 10 dakika ara illeti var.en azından bu topiğe gelenlerin dikkatini çekmek için yeni bir şeyler yazıldığında beğen yapabiliriz.eğer talep olursa buluşuruz olmazsa önemli değil :)

evet kızlar geldim yeni gördüm msjlarıı.. tamam buluşmayı ayarlıyalım görüşelim çalışan arkadaslar kimlerse kararı onlar versin kararı bence uygun oldukları zamanı belirlesinler.. yanlız optima çok uzak orta biyer diğil bence daha ortada biyer olsunn

gün belirleyelim o zaman herkes hem fikirse... ve mekan saat :)) kırmızı karanfil mi taksak yakamızaa :1: :1:
yakada yada elde bir tanecik çiçek belirleyici olur :)
evet kızlar geldim yeni gördüm msjlarıı.. tamam buluşmayı ayarlıyalım görüşelim çalışan arkadaslar kimlerse kararı onlar versin kararı bence uygun oldukları zamanı belirlesinler.. yanlız optima çok uzak orta biyer diğil bence daha ortada biyer olsunn
evet çalışanlara uymak lazım.yada günler hala uzunken mesai çıkışıda olabilir.optimum uzak ama ulaşımı kolay onun için ilk aklıma orası geldi.konakta nerde oturabiliriz.malum oralar çok kalabalık oluyor.önerileri bekliyelim hadi kızlar.
en orta yer konak olur heralde arkadaşlar... çalışanlar varsa cumartesi veya pazar olur.
mesai bitimide olabilir.günü yeri belirlediğimizde izmir'de yaşayan diğer arkadaşlara da ulaşırız özellerden.burası pek görünmüyor :)

yakada yada elde bir tanecik çiçek belirleyici olur :)

evet çalışanlara uymak lazım.yada günler hala uzunken mesai çıkışıda olabilir.optimum uzak ama ulaşımı kolay onun için ilk aklıma orası geldi.konakta nerde oturabiliriz.malum oralar çok kalabalık oluyor.önerileri bekliyelim hadi kızlar.

mesai bitimide olabilir.günü yeri belirlediğimizde izmir'de yaşayan diğer arkadaşlara da ulaşırız özellerden.burası pek görünmüyor :)

kızlarr bornova merkezde olabilir orayada heryerden metro var.. tamm aramızda çalışan varmı bildirsin bir an önce ona göre harekete geçelimm:52::52:

kızlarr bornova merkezde olabilir orayada heryerden metro var.. tamm aramızda çalışan varmı bildirsin bir an önce ona göre harekete geçelimm:52::52:
aslında bornova optimumdan da uzak ve ters ama ben gelebilirim.küçük parkın orada bir yerde buluşuruz yada metronun eshot durakları tarafında yol üstünde bir kaç yer var.tabi çoğunluğa uyarsa
ben geliyorum. artık netleştirelim kızlar
olacaksa olsun olmacaksa olmasın dimi artık :)) ben bildiğim izmir'li üyelere özelden bu topiğin linkini atacağım eğer sizlerde yaparsanız katılım oranını artırabiliriz.daha önce yazdığım gibi bu topicten bir çok kişinin haberi bile yok :)

Back