İzmir'de buluşma

tamam ıste ayse bundan sonra yalnız degılsın ben 3 senedır evlıyım benımde arkadasım yok arkadas ortamım dagıldı evlendık savrulduk senede bır kac kez gorusur olduk :5:buda bana yetmıyo :14 kızlar lafta kalmasın gorusek ya:3:ama onceden belırlıyelım ayarlıyalım:8::8::8::8::8::8:son dakka kalkıpta bugun surda demeyın ha:20:

kızlarr bende aynı 2yıllık evliyimm bütünn çevre bir yere savrulduu kaldım dımdızlakk:43::43: buluşalımda kaynaşalım inşlhh:46:

Saate bakmaksızın kapısını çalabileceği bir dostu olmalı insanın...
"Nereden çıktın bu vakitte" dememeli, bir gece yarısı telaşla yataktan fırladığında;
"Gözünün dilini" bilmeli; dinlemeli sormadan, söylemeden anlamalı...
Arka bahçede varlığını sezdirmeden, mütemadiyen dikilen vefalı bir ağaç gibi köklenmeli hayatında; sen, her daim onun orada durduğunu hissetmelisin. ihtiyaç duyduğunda gidip müşfik gövdesine yaslanabilmeli, kovuklarına saklanabilmelisin.
Kucaklamalı seni güvenli kolları,
...dalları bitkin başına omuz, yaprakları kanayan ruhuna merhem olmalı...
En mahrem sırlarını verebilmeli, en derin yaralarını açıp gösterebilmelisin; gölgesinde serinlemelisin sorgusuz sualsiz...
Onca dalkavuk arasında bir tek o, sözünü eğip bükmeden söylemeli, yanlış anlaşılmayacağını bilmeli.
Alkışlandığında değil sadece, asıl yuhalandığında yanında durup koluna girebilmeli.
Övmeli alem içinde, baş başayken sövmeli ve sen öyle güvenmelisin ki ona, övdüğünde de sövdüğünde de bunun iyilikten olduğunu bilmelisin, "hak ettim" diyebilmelisin.
Teklifsiz kefili olmalı hatalarının; günahlarının yegane şahidi...
Seni senden iyi bilen, sana senden çok güvenen bir sırdaş...
Gözbebekleri bulutlandığında yaklaşan fırtınayı sezebilmelisin.
Ve sen ağladığında, onun gözünden gelmeli yaş...

saate bakmaksızın kapısını çalabileceği bir dostu olmalı insanın...
"nereden çıktın bu vakitte" dememeli, bir gece yarısı telaşla yataktan fırladığında;
"gözünün dilini" bilmeli; dinlemeli sormadan, söylemeden anlamalı...
Arka bahçede varlığını sezdirmeden, mütemadiyen dikilen vefalı bir ağaç gibi köklenmeli hayatında; sen, her daim onun orada durduğunu hissetmelisin. Ihtiyaç duyduğunda gidip müşfik gövdesine yaslanabilmeli, kovuklarına saklanabilmelisin.
Kucaklamalı seni güvenli kolları,
...dalları bitkin başına omuz, yaprakları kanayan ruhuna merhem olmalı...
En mahrem sırlarını verebilmeli, en derin yaralarını açıp gösterebilmelisin; gölgesinde serinlemelisin sorgusuz sualsiz...
Onca dalkavuk arasında bir tek o, sözünü eğip bükmeden söylemeli, yanlış anlaşılmayacağını bilmeli.
Alkışlandığında değil sadece, asıl yuhalandığında yanında durup koluna girebilmeli.
övmeli alem içinde, baş başayken sövmeli ve sen öyle güvenmelisin ki ona, övdüğünde de sövdüğünde de bunun iyilikten olduğunu bilmelisin, "hak ettim" diyebilmelisin.
Teklifsiz kefili olmalı hatalarının; günahlarının yegane şahidi...
Seni senden iyi bilen, sana senden çok güvenen bir sırdaş...
Gözbebekleri bulutlandığında yaklaşan fırtınayı sezebilmelisin.
Ve sen ağladığında, onun gözünden gelmeli yaş...

ahhhhhhhh canım benım nerde nerde bende bole bır dost ıstıyorum okadar cok ıhtıyacım varkı anlatamam gırısımlerde bulunuyorum ama ıcı fost cıkıyor her defasında hayalkırıklıgına ugruyorum arkadas canlısıyım ama kalbıme gonlume gore arkadasım yok malesef:43::14: Neguzelde anlatmıssın sıırmı bu cok begendım ya ıcımden gecenlerı yazmıssın:46::46::46::46::46:

ahhhhhhhh canım benım nerde nerde bende bole bır dost ıstıyorum okadar cok ıhtıyacım varkı anlatamam gırısımlerde bulunuyorum ama ıcı fost cıkıyor her defasında hayalkırıklıgına ugruyorum arkadas canlısıyım ama kalbıme gonlume gore arkadasım yok malesef:43::14: Neguzelde anlatmıssın sıırmı bu cok begendım ya ıcımden gecenlerı yazmıssın:46::46::46::46::46:

yazıyorum olmuyo söylüyorum duyan yok bende bunu yazayım dedim çok güzel böyle bi dostum olsa diyorum ama hayat çok boktan çok isteyincede olmuyo :((

hahayy geldim geldim merak etme kaçar mıyım hiç güzel izmirimi bırakıp :9: kimlerle buluşuyoruz ne zaman buluşuyoruz hepimizin uygun oldğu bi zaman var mı acaba:)

topiktekiler dağıldı kimseden ses çıkmıyo napcaz artıkın beklesekmi napsak yada irtibata geçtiğin falan varmı ayarlayalım görüşelim yoksa böylee kalıpp gitcekk:43:

Back