- Konu Sahibi uyuzsirine
............................................
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evettt bende ıstıyorum valla hadı kızlar yapalım bı gun de bıraraya gelelım![]()
oo ne zaman toplaniliyoo temmuz da olsa gelirdim vallahi ama sanirim cok gec![]()
Merhaba arkadaşlar nerde toplanıyorsunuz bende izmir karabağlarda oturuyorum
a.slm cnm daha bellı dııl nerde toplanıcagımız herkes bı gelse toplanma yerı ayarlanır dıye dusunuyorum
ben 8 aylık evliyim turgutludan gelin geldim ve hiç arkadaşım yok çok isterim yakınlarımda arkadaşlarımın olmasını
tamam ıste ayse bundan sonra yalnız degılsın ben 3 senedır evlıyım benımde arkadasım yok arkadascanım izmirin neres ortamım dagıldı evlendık savrulduk senede bır kac kez gorusur oldukbuda bana yetmıyo :14 kızlar lafta kalmasın gorusek ya
ama onceden belırlıyelım ayarlıyalım
son dakka kalkıpta bugun surda demeyın ha
![]()
kızlarrr bene varım bornovadan buluşmayı görünce hemen atladım nerde nezaman ayarlıyalım ama lafta kalmasın sakın hee irtibata irtibata geçelim görüşelim gezelim tozalım eğlenelim havalar süperr evde oturmaktan k...m nasır bağladı![]()
ben üçyolda oturuyorum ama hergün bornovadayım :) hava gerçekten süper izmirlilere haber salalımm herkesi buraya toplayalım ayarlayalımm
Kızlar 6 Mayıs'ta Alsancak iskelesi önünde boyoz festivali varmış.İzmir'de olsaydım kesinlikle kaçırmazdım.Sevgiler![]()