İzmir'de buluşma

bende geldım kızlar nerde nezaman ay toplanıp neler yapıcaz kızlar karsıyakada toplansak ya yada saat kulesının orada:34:

buluşma kesinleşince buluşma yeri zaten belli olur sanırım ben üçyolda oturuyorum ama karsıyaka veya konak farketmez gelirim :) bişiler yapalım gezelim tozalım oturalımmm hava çok güzel tam zamanııı :)

ben 8 aylık evliyim turgutludan gelin geldim ve hiç arkadaşım yok çok isterim yakınlarımda arkadaşlarımın olmasını

tamam ıste ayse bundan sonra yalnız degılsın ben 3 senedır evlıyım benımde arkadasım yok arkadas ortamım dagıldı evlendık savrulduk senede bır kac kez gorusur olduk :5:buda bana yetmıyo :14 kızlar lafta kalmasın gorusek ya:3:ama onceden belırlıyelım ayarlıyalım:8::8::8::8::8::8:son dakka kalkıpta bugun surda demeyın ha:20:

tamam ıste ayse bundan sonra yalnız degılsın ben 3 senedır evlıyım benımde arkadasım yok arkadascanım izmirin neres ortamım dagıldı evlendık savrulduk senede bır kac kez gorusur olduk :5:buda bana yetmıyo :14 kızlar lafta kalmasın gorusek ya:3:ama onceden belırlıyelım ayarlıyalım:8::8::8::8::8::8:son dakka kalkıpta bugun surda demeyın ha:20:

canım izmirin neresinde oturuyorsun

kızlarrr bene varım bornovadan buluşmayı görünce hemen atladım nerde nezaman ayarlıyalım ama lafta kalmasın sakın hee irtibata irtibata geçelim görüşelim gezelim tozalım eğlenelim havalar süperr evde oturmaktan k...m nasır bağladı :52::52:

kızlarrr bene varım bornovadan buluşmayı görünce hemen atladım nerde nezaman ayarlıyalım ama lafta kalmasın sakın hee irtibata irtibata geçelim görüşelim gezelim tozalım eğlenelim havalar süperr evde oturmaktan k...m nasır bağladı :52::52:

ben üçyolda oturuyorum ama hergün bornovadayım :) hava gerçekten süper izmirlilere haber salalımm herkesi buraya toplayalım ayarlayalımm

Kızlar 6 Mayıs'ta Alsancak iskelesi önünde boyoz festivali varmış.İzmir'de olsaydım kesinlikle kaçırmazdım.Sevgiler:34:

Back