Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kime yaptırmayı düşünüyorsunuz ? Ben de izmir de güvenebileceğim bir Dr arıyorum da, botoks bölüşmeyi hiç düşünmemiştim. Bir yerde okumuştum, bölüşülünce Dr ilacı fazla sulandırıyormuş yetsin diye , böylece daha az süre kalıcı oluyormuş, 6-7 ay yerine , yüzü 3-4 ayda eski haline dönenler varmış. Ben ilk defa yaptıracağım için tereddüt ediyorum açıkcası, siz daha önce bu şekilde paylaşarak yaptırdınız mı ?
Ben hiç yaptırmadım, yaş 30 ve ilk defa yaptırıcam :) Yasemen hnm doktor mu yoksa güzellik uzmanı mı ?
Canım İzmir'deki tecrübelerinden ciddi anlamda ayrıntıya faydalanmak isterim. Kimseye güvenemiyorum ama artık bbirseyler yapmaya mecburum, geç kaldım hatta. Lütfen yardımcı ol da doğru ve güvenilir ellere gideyim?Dolgu yaptıracaksanız, mutlaka iyi bir hekime gidin. İyi hekim, işini iki dakikada yapan değildir. Uygulamayı aceleye getiren hekimlerden uzak durun. Ölçsün, biçsin... incelesin... Gerekli özeni gösteren hekimlere gidin. Bazı hekimler var ki, sanki siz fabrikasyon ürünüymüşcesine hareket ederler... Otur, yat, hadi bakalım kalk... Ne olduğunu anlamadan kalkarsınız o masadan. Botoks bile olsa mutlaka iyi araştırın. Çok ilginçtir ki A hekiminin yaptığı botoks 6 ay dayanır, B hekiminin yaptığı botoks 1 sene dayanırken, diğerinin botoksu 3 ay bile dayanmaz. Dileyen arkadaşlara memnun kaldığım ve kalmadığım doktorları paylaşabilirim. Şu anki doktorumun ismini de verebilirim.
Bu arada botoks fiyatları (tüm alın ve göz kenarları) duyduğum kadarıyla 550 ila 650 arasında değişiyor.