kullanış açısından bakarsan boncuk hem takarken hem kullanırken hemde çıkartırken daha kullanışlı bayraklıda rüyam saç dünyasına bir bak derim ben saçlarımı oradan alıp oraya taktırıyorum. hem fiyat uygun hem saçlar güzel hemde takma işini iyi yapıyorlar.bende izmir de kaynak saç satan (gerçek saç tabi) ve takma işlemini de yapan uygun bir yer arıyorum, gerçi boncuk kaynak ya da keratin kaynak arasında kararsız kaldım hangisi daha kullanışlı olur bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim..
kullanış açısından bakarsan boncuk hem takarken hem kullanırken hemde çıkartırken daha kullanışlı bayraklıda rüyam saç dünyasına bir bak derim ben saçlarımı oradan alıp oraya taktırıyorum. hem fiyat uygun hem saçlar güzel hemde takma işini iyi yapıyorlar.
bende izmir de kaynak saç satan (gerçek saç tabi) ve takma işlemini de yapan uygun bir yer arıyorum, gerçi boncuk kaynak ya da keratin kaynak arasında kararsız kaldım hangisi daha kullanışlı olur bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim..
10 tane boncuk bi şey tutmaz ki 15-20 tl yi geçmez10 tane boncuk aldım ne kadara takarlar saçıma?
bu arada ben 1.50 ye aldım tanesiniBen Bornova'dan aldım boncukları. Kundak Peruk ismi saçlar gerçek ve tanesi 2.50du ama ben pazarlık yapıp 2 tlye aldım. Küçükpark'ın çıkışında dediğim yer
çok teşekkür ederim, yarın bi arkadaşımla uğrayıp bakıcaz saçları beğenirsek fiyatta uygun gelirse boncuk kaynak taktıracam...kullanış açısından bakarsan boncuk hem takarken hem kullanırken hemde çıkartırken daha kullanışlı bayraklıda rüyam saç dünyasına bir bak derim ben saçlarımı oradan alıp oraya taktırıyorum. hem fiyat uygun hem saçlar güzel hemde takma işini iyi yapıyorlar.
kaynaklarımı rüyam da taktırdım bu gün resim atmayı becerebilsem resim atacaktım ama beceremedim... çok güzel oldu nasıl mutluyum şuan anlatamam... ve çok şanslıyımda bu arada... kampanyaları varmış bu haftasonuna kadar kampanya ya denk gelince baya bi uygun fiyata taktılar