Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk İzmir'de boncuk kaynak yapan kuaförler

Grunge

*knee socks*
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2015
109
57
merhaba arkadaşlar. bundan 5 ay önce saçlarımı oriel ile açtırdım saçlarım mahvoldu şuan kendine geldi ama ön kısımda ciddi yanıklar var ben de dayanamayıp kestim. baya kısa oldu tabi. diğer kısımlarla eşit olsun diye kestiğim yer için 10 tane boncuk kaynak saç aldım. fazla bir işi yok saçımın. izmirde nerde taktırabilirim bu saçları lütfen bilgi verin fiyatı da söylerseniz sevinirim

bende izmir de kaynak saç satan (gerçek saç tabi) ve takma işlemini de yapan uygun bir yer arıyorum, gerçi boncuk kaynak ya da keratin kaynak arasında kararsız kaldım hangisi daha kullanışlı olur bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim..

kullanış açısından bakarsan boncuk hem takarken hem kullanırken hemde çıkartırken daha kullanışlı bayraklıda rüyam saç dünyasına bir bak derim ben saçlarımı oradan alıp oraya taktırıyorum. hem fiyat uygun hem saçlar güzel hemde takma işini iyi yapıyorlar.

10 tane boncuk aldım ne kadara takarlar saçıma?

Ben Bornova'dan aldım boncukları. Kundak Peruk ismi saçlar gerçek ve tanesi 2.50du ama ben pazarlık yapıp 2 tlye aldım. Küçükpark'ın çıkışında dediğim yer

çok teşekkür ederim, yarın bi arkadaşımla uğrayıp bakıcaz saçları beğenirsek fiyatta uygun gelirse boncuk kaynak taktıracam...

kaynaklarımı rüyam da taktırdım bu gün resim atmayı becerebilsem resim atacaktım ama beceremedim... çok güzel oldu nasıl mutluyum şuan anlatamam... ve çok şanslıyımda bu arada... kampanyaları varmış bu haftasonuna kadar kampanya ya denk gelince baya bi uygun fiyata taktılar

Ne kadara yaptirdin ve bursadami yaptirdin bende yaptiricam da yardimci olursan canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…