• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Izmirde bitiş garantili lazer epilasyonn yardım pls ?

gecelerinyildizi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2010
17
0
86
İzmir
Arkadaşlar bundan 5 ay öncesine kdr izmirde bi güzellik merkezine gittim 7 seanslık lazer epilasyona düzenli olarak girdm fakat ne verdiğim para değdi nede çektiğim acısı değdi çünkü bitmedi ve bi süre snra eskisi gibi yüzümde tüylenmeler cıkmaya başladı yani nakit olarak ödediğim 700 tl çöpe gitti izmir içerisinde lazer epilasyon yaptırıp sonuca ulaşan ve tavsiye eden varmıdır acaba ? Bana bu konuda yardım edebilirmisiniz lütfen... :uhm::gitme::çok üzgünüm:

Arkadaşlar bundan 5 ay öncesine kdr izmirde bi güzellik merkezine gittim 7 seanslık lazer epilasyona düzenli olarak girdm fakat ne verdiğim para değdi nede çektiğim acısı değdi çünkü bitmedi ve bi süre snra eskisi gibi yüzümde tüylenmeler cıkmaya başladı yani nakit olarak ödediğim 700 tl çöpe gitti izmir içerisinde lazer epilasyon yaptırıp sonuca ulaşan ve tavsiye eden varmıdır acaba ? Bana bu konuda yardım edebilirmisiniz lütfen... :uhm::gitme::çok üzgünüm:

:((( çok üzücü bidurum olmuş bu... garantili paket yaotıran ve memnun kalan ben hiç görmedim. bitene kadar lafını sırf parayı peşin alabilmek ve bizi bıktırmak için kullanıyorlar,iyi bir yer bulup yeniden başla bence cicim. gerçi belki başlamışındır ama; sana tavsiye edebileceğim bi yer var. heraderma polikliniği,xxxxxxxxxxxxxkolay gelsin. ben komple vücut paketi aldım. taksitte yapıyorlar. ve her cihaz var. git bi dene derim. bye

Son düzenleyen: Moderatör:
Back