• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon İzmir'de bir poliklinikte lazer epilasyona başlamak üzereyim, yardım lütfen??

namli89

Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2013
1
0
16
İzmir
Merhaba Arkadaşlar, ilk defa lazer epilasyon yaptıracağım ve ciddi bir araştırmanın içine girmiştim ki bu forum ile karşılaştım, hemen tavsiyelerinizi alayım dedim ve kaydoldum. Tüm vücut yaptırmak istiyorum, fiyat olarak çok pahalı olmasın ama çok ucuz olmasın diyenlerdenim çünkü sağlık bu sonuçta.
Alsancaktaki yerlere baktım, birkaç yere girdim çıktım ama apartman dairelerinde ufak dar yerlerde yapıyorlar, çok ferah gelmedi bana, artı her seferinde trafik problemi ve parkyeri problemi var.
Balçova'da oturduğum için buraları araştırdım, dokuz eylül üniversitesi hastanesi karşı tarafında kırçiçeğinin arka paralel sokağında bir yer içime sindi. Yerin ismi Özel Essi Polikliniği. Çok büyük, tıp merkezine benzeyen, 2 katlı müstakil bir bina, açık otoparkı var, arkasında kocaman bir bahçesi var ve dekorasyonu çok lüks görünüyor. Kısacası benim şuana kadar gezdiğim en güzel yer ve tüm cihazlar teknolojileri varmış. Fiyatları o lüks yere göre makul görünüyor.
Eğer buraya giden varsa, deneyimlerini anlatırsa çok memnun olurum. Önümüzdeki hafta karar verip başlamak istiyorum artık, yaz öncesi en azından rahatlarım biraz. şimdiden herkese teşekkürler.

Ben Essi Alsancak Şubesinde 1 yıl kadar önce tüm vücut yaptırmıştım ve çok iyi sonuç aldım. Narlıdere şubesinin ününü duydum, İzmir'in en büyük Medikal Estetik Merkezi diye söylediler ama gidemedim daha. Biz birçok iş arkadaşımla birlikte gidiyoruz ve herkes çok memnun Essiden, tavsiye ederiz.
Yanlız yaz öncesi yaptırman biraz sorun olabilir, paket alıyorsan yazdan sonraya bırakmak zorunda kalabilirsin seansları.
Şimdiden iyi epilasyonlar :)

Selam, Essi Gaziemir'de lazer epilasyon yaptırıyorum ben de şuanda. Buradaki Essi'nin de bahçesi ve parkyeri var ama Narlıdere'den bahsettiler ve fotoğraflarını gösterdiler, bana uzak olmasa kesinlikle gitmek isteyeceğim bir yer.
Benim lazer epilasyon yaptırdığım cihaz Ironlase Exar diye bir ütüleme diyot lazer. Eğer bu cihazla yaptırırsan çok mutlu olursun diye düşünüyorum. Benim beklentimin çok üzerinde şuana kadar.

Bende dediğiniz merkezde Diyod lazerde 2 seansımı tamamladım.
Merkezle ilgili ilk izlenimlerim steril, elit bir yer. Özellikle Narlıdere şubesi kalburüstülere hitap ediyor. Çalışan hatunlar disiplinli ve işini biliyor. Alsancak Şubedeki yönetici hatun çok güzel:26:

Daha öncesinde alex cihazda kol altı ve genitalde 5 seans yaptırdım. Oralar bitti gibi. Buranın tüm vücut paket kampanyasını duydum birinden. Ablasının tamamen tüylerinin bittiğini, kendisininde çok az kaldığını söylediği için burayı tercih ettim.
Paket 6 seans. Tüylerini alıp kontrole gitsen nerenin dökülüp nerenin dökülmediğini görmüyorlar. Her seanstan sonra kontrole gerek yok falan dediler. Kontrol seansları var dediler ama ilk seanstan sonra gidince dökülmeyen tüylerimi gösterdiğimde bunlar dökülmeyen değil yeniden uzayanlar gibi bir şeyler söyleyip seans yapmak istemediler ama ısrarlı olunca yaptılar. 3 hafta geçmesine rağmen daha dökülür bekle diyorlar. Anlayacağınız kontrol seansını yapmak istemiyorlar. Kafam karıştı. Sonuçta para ödedim hakkımın zayi olmasını istemem.

Önceki merkezimde alexe giderken burada diyod için ısrar ettiler. Tenime daha uygunmuş. Merkezimizde alex de var dediler ama sonradan şubelerinde alex cihaz olmadığını öğrendim, ister istemez güvenim sarsıldı. :50:
Forumdaki yorumları okuduğumda 6 seansta biteceğini pek sanmıyorum. 16 seanslardan bahsedenler var. Bunu paketi almadan önce yetkiliye danıştığımda hormon sorunun yoksa 6 seansta biter dedi. Olmadı çok cüz-i bir ücretle bir kaç seans daha atarız dedi. Korkum o ki seanslar bittiğinde hormonların bozuk demeleri. Çünkü böyle bir problem yok. Bu polikliniğe gidip te 6 seansta tamamen bitti diyen biri var mı?
Bu arada

Merhaba Arkadaşlar, ilk defa lazer epilasyon yaptıracağım ve ciddi bir araştırmanın içine girmiştim ki bu forum ile karşılaştım, hemen tavsiyelerinizi alayım dedim ve kaydoldum. Tüm vücut yaptırmak istiyorum, fiyat olarak çok pahalı olmasın ama çok ucuz olmasın diyenlerdenim çünkü sağlık bu sonuçta.
Alsancaktaki yerlere baktım, birkaç yere girdim çıktım ama apartman dairelerinde ufak dar yerlerde yapıyorlar, çok ferah gelmedi bana, artı her seferinde trafik problemi ve parkyeri problemi var.
Balçova'da oturduğum için buraları araştırdım, dokuz eylül üniversitesi hastanesi karşı tarafında kırçiçeğinin arka paralel sokağında bir yer içime sindi. Yerin ismi Özel Essi Polikliniği. Çok büyük, tıp merkezine benzeyen, 2 katlı müstakil bir bina, açık otoparkı var, arkasında kocaman bir bahçesi var ve dekorasyonu çok lüks görünüyor. Kısacası benim şuana kadar gezdiğim en güzel yer ve tüm cihazlar teknolojileri varmış. Fiyatları o lüks yere göre makul görünüyor.
Eğer buraya giden varsa, deneyimlerini anlatırsa çok memnun olurum. Önümüzdeki hafta karar verip başlamak istiyorum artık, yaz öncesi en azından rahatlarım biraz. şimdiden herkese teşekkürler.

Bahçesi dekorasyonu parkı anladık çok güzel de siz başlayacağım demişsiniz başladıysanız memnunmusunuz bilgi verirseniz seviniriz.
Ben baktım güzel yer.O çevrede Hera derma var birde orayla görüştüm ikisi arasında kararsız kaldım.

Back