• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmirde bildiğiniz temizlik şirketi var mı?

ESRARENGXIXZ

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2008
45
0
86
İzmir
İzmir'de oturuyorum.Çalışan bir anne olduğum için ev işlerini yetiştiremiyorum.Yetiştireyim derken çok yoruluyorum.Oğluma da daha az vakit harcamak zorunda kalıyorum tabii...Evimin temizliği ve ütü için bir şirketle anlaşmayı düşünüyorum.Kadın almayı pek istemiyorum.Çünkü tepesine dikilip orası olmamış diyebilecek bir karakterim yok:oklava:.Emir ya da rica yollu talepkar olamıyorum maalesef.O nedenle temizlik şirketinden gelirlerse sorunsuz olacağını düşünüyorum.Hem şikayetim olursa şirketler daha kolay çözer sorunumu.
Neyse çok uzattım.İzmir'de bildiğiniz iyi bir temizlik şirketi var mı?Yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler...

Benim annemin evi temizlettiği ve çok memnun olduğu bir şirket var yarın arayıp numarasını alırım annemden. çok teknik çalışıyorlarmış, buhar vs... ilgilenirsen tam olarak öğrenirim herşeyini

evet ben ilgileniyorum ücretleri ne kadar ve hizmetleri neleri kapsıyor. bilmiyorumkismile

Soruyu sormuşlar ama cevap askıda kalmış.Ben çok memnun olduğum bi firmayı söyliyim.Profesyonelbi firma. istersen ekip istersen tek kişi çağırabiliyosun.Her türlü alet temizlik mzlzemesi var.Tepesine dikilip onu yap bunu yap demen gerek kalmıyo.Neyi nasıl yapacağını bilen kişiler geliyo.temizlikizmir.net diye aratırsanız googleda tel bulursun.şimdi aklımda değil numarası.http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/cuvcuv.gif

Son düzenleme:
merhaba kızlar bende güvenilir ve işini iyi yapan ev temizliği için şirket arıyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir, şirket isimlerini öğrenebilir miyim ? memnun musunuz ?

Canım İzmir'de hala kaliteli temizlik Firması arayanlar varsa ben de öneride bulunayım burası var. İzmir'in genelinde çeşitli temizlik alanlarıda hizmet veren firmalardan birtanesi. Ha bi de Acil Temizlikçi lazımsa burayı arıyorsun hemen evini falan temizliyorlar. Telefon numaraları da umarım yardımcı olmuşumdur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back