• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmirde bildiginiz iyi bir vajina daraltma doktoru ariyorum

Izzetiye

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2014
30
3
16
41
Vajina daraltma ameliyati olmak istiyirum izmirde bildiginiz iyi ve ucuz bir dr varmi acaba tavsiye edeceginiz

Canım ben İstanbul da Süleyman Eserdağa oldum ama asıl yeri İzmir onun bi açtığım konuyu oku istersen. Tüm ayrıntıları fiyat dahil yazdım. Grupta genital estetiğe tıklayınca vajina daraltma fiyatları diye direk çıkıyor.

Canım ben İstanbul da Süleyman Eserdağa oldum ama asıl yeri İzmir onun bi açtığım konuyu oku istersen. Tüm ayrıntıları fiyat dahil yazdım. Grupta genital estetiğe tıklayınca vajina daraltma fiyatları diye direk çıkıyor.
Dun baya bi dr arastirmasi yaptim suleyman eserdaga da fiyat hakkinda msj attim bakalim geri donus yaparlarsa fiyat soyliycekler maya estetikte 2750 dedi dr un biri ama bana cok geldi ama lazerle degil ameliyat istiyorum ben en kalici cozum hemde bnm zaten evlendigimdede genisti simdi 2 cocuktan sonra iyice genisledi

Süleyman Hoca nın cerrahi fiyatı daha yüksek olabilir ama notmalde istanbulda lazeri 1500 e bile yaptırabilecekken 2500 fiyat çıkardı :) 2 seans ilkini atlattımkinci 5 eylülde bakalım sonuç nasıl olacak :) Sen de umarım istediğin doktoru bulursun.

Süleyman Hoca nın cerrahi fiyatı daha yüksek olabilir ama notmalde istanbulda lazeri 1500 e bile yaptırabilecekken 2500 fiyat çıkardı :) 2 seans ilkini atlattımkinci 5 eylülde bakalım sonuç nasıl olacak :) Sen de umarım istediğin doktoru bulursun.
Sagol canim netten bakiyorum ama fiyatlar yazmiyir bende izmirdeyim insallah aradigim uygun fiyata dr bulurum en fazla 2000 aslinda o bile cokta ben uyguna dr ariyorum bakalim nette arastirmaya devam lazer yontemi 3 sene gecerli sonra eski halini aliyir diye ameliyat olmak istiyorum ben

Sagol canim netten bakiyorum ama fiyatlar yazmiyir bende izmirdeyim insallah aradigim uygun fiyata dr bulurum en fazla 2000 aslinda o bile cokta ben uyguna dr ariyorum bakalim nette arastirmaya devam lazer yontemi 3 sene gecerli sonra eski halini aliyir diye ameliyat olmak istiyorum ben

Ben de keain cerrahi yaparım diyordum ama Süleyman Beye güvendim. Cerrahiyi daha pahalı olmasına rağmen size önermem dedi renk açmayı da önermedi. Cihazlarını öğren Süleyman Beyin aynı cihazı daha uyguna yapan varsa elbette ki dene. Ama ben içim rahat olsun diye 500 fazladan vermeyi göze aldım. 3 yıl gayet yeterli bir süre bence...

Fiyat konusunu cok bilemeyecegim.ama cok da pahali bir yer degil.oldukca kalabalik.ozel ilgi beklersen goremeyebilirsin.zira ameliyat sonu doktoru gormedim bile.
Ya asagi yukari estetik fiyatlari ayni mesela siz nekadar odediniz zaten ozel ilgi beklemiyorum benim icin iyi ve uygun olmasi sonucta agri kesicilerle durumu atlatabilirim siz nekadar odediniz acaba estetik fyatlari 3000 tl den basliyir artik kim ne fiyat tutturursa almis basini gidiyor

Ya asagi yukari estetik fiyatlari ayni mesela siz nekadar odediniz zaten ozel ilgi beklemiyorum benim icin iyi ve uygun olmasi sonucta agri kesicilerle durumu atlatabilirim siz nekadar odediniz acaba estetik fyatlari 3000 tl den basliyir artik kim ne fiyat tutturursa almis basini gidiyor
Canim ben 2 bin odedim.git bi gorus istersen.

Back
X