Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dun baya bi dr arastirmasi yaptim suleyman eserdaga da fiyat hakkinda msj attim bakalim geri donus yaparlarsa fiyat soyliycekler maya estetikte 2750 dedi dr un biri ama bana cok geldi ama lazerle degil ameliyat istiyorum ben en kalici cozum hemde bnm zaten evlendigimdede genisti simdi 2 cocuktan sonra iyice genislediCanım ben İstanbul da Süleyman Eserdağa oldum ama asıl yeri İzmir onun bi açtığım konuyu oku istersen. Tüm ayrıntıları fiyat dahil yazdım. Grupta genital estetiğe tıklayınca vajina daraltma fiyatları diye direk çıkıyor.
Sagol canim netten bakiyorum ama fiyatlar yazmiyir bende izmirdeyim insallah aradigim uygun fiyata dr bulurum en fazla 2000 aslinda o bile cokta ben uyguna dr ariyorum bakalim nette arastirmaya devam lazer yontemi 3 sene gecerli sonra eski halini aliyir diye ameliyat olmak istiyorum benSüleyman Hoca nın cerrahi fiyatı daha yüksek olabilir ama notmalde istanbulda lazeri 1500 e bile yaptırabilecekken 2500 fiyat çıkardı :) 2 seans ilkini atlattımkinci 5 eylülde bakalım sonuç nasıl olacak :) Sen de umarım istediğin doktoru bulursun.
Sagol canim netten bakiyorum ama fiyatlar yazmiyir bende izmirdeyim insallah aradigim uygun fiyata dr bulurum en fazla 2000 aslinda o bile cokta ben uyguna dr ariyorum bakalim nette arastirmaya devam lazer yontemi 3 sene gecerli sonra eski halini aliyir diye ameliyat olmak istiyorum ben
Ozlem gultekin var ama nasil yapar,bilemem canim.ben de labioplasti oldum.sonuca gore degerlendirecegim.kimseyi yanlis yonlendirmek istemem.Vajina daraltma ameliyati olmak istiyirum izmirde bildiginiz iyi ve ucuz bir dr varmi acaba tavsiye edeceginiz
Fiyati uygunmu acaba ben oyle ucuk fiyatlar vermek istemiyorumdaOzlem gultekin var ama nasil yapar,bilemem canim.ben de labioplasti oldum.sonuca gore degerlendirecegim.kimseyi yanlis yonlendirmek istemem.
Fiyat konusunu cok bilemeyecegim.ama cok da pahali bir yer degil.oldukca kalabalik.ozel ilgi beklersen goremeyebilirsin.zira ameliyat sonu doktoru gormedim bile.Fiyati uygunmu acaba ben oyle ucuk fiyatlar vermek istemiyorumda
Ya asagi yukari estetik fiyatlari ayni mesela siz nekadar odediniz zaten ozel ilgi beklemiyorum benim icin iyi ve uygun olmasi sonucta agri kesicilerle durumu atlatabilirim siz nekadar odediniz acaba estetik fyatlari 3000 tl den basliyir artik kim ne fiyat tutturursa almis basini gidiyorFiyat konusunu cok bilemeyecegim.ama cok da pahali bir yer degil.oldukca kalabalik.ozel ilgi beklersen goremeyebilirsin.zira ameliyat sonu doktoru gormedim bile.
Canim ben 2 bin odedim.git bi gorus istersen.Ya asagi yukari estetik fiyatlari ayni mesela siz nekadar odediniz zaten ozel ilgi beklemiyorum benim icin iyi ve uygun olmasi sonucta agri kesicilerle durumu atlatabilirim siz nekadar odediniz acaba estetik fyatlari 3000 tl den basliyir artik kim ne fiyat tutturursa almis basini gidiyor