Doğuma Hazırlık İzmir'de Bebek Odası Takımı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Chocuk

Guru
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2009
429
146
Merhaba Anneler,

Biz İstanbul'da oturuyoruz ancak kısa bir süre içinde İzmir'e taşınacağız.
25 haftalık hamileyim ve taşındığımızda 32 haftalık hamile olacağım, fazla gezecek halim olur mu bilmiyorum ama gider gitmez evimize bebek odası takımı almam gerekiyor.
İstanbul'dan almıyorum çünkü taşınması kurulması başa bela olabilir.

Ancak İstanbul'da çok güzel mobilya takımları var, İzmire gidip de bu tip mobilyaları ya bulamazsam aklımda kalacak.
Beğendiğim tarz mobilyalara örnekleri inci tuncel sayfasından görebilirsiniz.(manolya ve büyüyen modeli)

Bebek odası bakmış gezmiş İzmirli anneler, bu tarz oda takımları var mıdır?nerelerde vardır?

Tavisye edebileceğiniz yerler neresidir?

Şimdiden teşekkürler çok.a.s.

Chocuk merhaba;
bebıŞın hayırlı olsun. Ben de 33 haftalık hamıleyım. Bebek odası konusunda hamılelıĞımın baŞlarımda baya bır araŞtırma yaptım. Ve Çılek bebek odası takımına karar verdım. Kız ve erken ıÇın bırer model var. Bıraz kısıtlı ama. Benım tercıhım uygun fıyatlı ve saĞlıklı bırŞeyler almak olduĞu ıÇın Çılek ı tercıh ettım. Sen de bence hemen Çılek ın ınternet sıtesıne gır.fıkrın olur. Ben bÜyÜyen yatak(kÜÇÜk ve bÜyÜk ıkı yataĞı da ıÇınde),cıbınlık, ıkı kapaklı dolap,uyku setı ve duvar rafını aldım. 1500 tl Ödedım. Bılgıne.ayrıca gÖrÜmcem yazın doĞum yaptı o da ıstanbulda yaŞıyor. Ve o da Çılek ı tercıh ettı. ŞÖyle bır avantajın var; fıyatları hıÇbıryerde deĞıŞmıyor.

senin de bebeğin hayırlı olsun, Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.33. hafta ne güzel bebeğe kavuşmaya çok az kalmış:)

Çilek oda takımını biliyorum benim de görümcem aldı ve çok memnun kaldı, çünkü hem sağlıklı hem de görümcemin takımında taşınırken kapağına bişey olmuştu, hemen kapağı değiştirdiler, yardımcı oldular.
Üstelik 1500 TL gerçek de çok uygun.Güle güle bebeğinle oturman nasip olsun.

Ben de zaten aradığım takıma benzer bulamazsam Çilek düşünücem, dediğin gibi tek kötü özelliği çeşit olmaması:KK43:

X