İzmirde Ameliyatsız vajina daraltma ile çok iyi sonuç aldım. Vagilift

Leyla1970x

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2017
2
0
54
Vajina daraltma için aylarca araştırmalar yaptım ve birçok doktorla görüştüm. Ameliyat veya lazer yöntemlerini önerdiler. Daha sonra ....adresinden çok yeni bir uygulamayı gördüm.
Vagilift uygulamasının, Ultrason enerjisi ile çalışan çok daha yeni ve daha etkili bir teknoloji olduğunu öğrendim. Dr. Adnan beyle görüşüp detaylı bilgilendirildikten sonra ikna oldum ve yaptırdım. Uygulama çok konforlu idi ve aynı gün normal iş hayatıma döndüm. Fakat etkisini geç gösterdiği söylenmişti ve gerçekten de öyle oldu. İlk 1 ay etki belli belirsizdi, oysa şimdi yaklaşık 2 ay oldu ve neticeden son derece memnunum. Hem daralma oldu, hem de idrar kaçırma şikayetlerim vardı hepsi düzeldi. Eşim bile değişikliği hissetti. Arkadaşımın çok daha fazla idrar kaçırma şikayeti vardı 2 kez uygulama yaptırdı ve %90 düzeldi. Son derece mutluyum, ameliyatsız kurtuldum, tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Normal uygulama fiyatı 3000 dolar ama tanıtım fiyatı için 1000 dolardan yapıldı. Kesinlikle değer. Uygulama sırasında çok rahat bir işlem ve etkinliği ise son derece hissedilir oluyor. Hem idrar kaçırmada etkili, hem de vajina daralma hissi çok başarılı bence.

Ben de 3 ay önce İzmir'de Vagilift yaptırmıştım. İdrar kaçırma şikayetim tamamen geçti. Aynı zamanda vagilift ile vajina daralmasını da yaptırdım, farkı çok net hissetim. Sonuç memnuniyet verici. Eşim de sıkılaşmayı farketti.

Ben de 3 ay önce İzmir'de Vagilift yaptırmıştım. İdrar kaçırma şikayetim tamamen geçti. Aynı zamanda vagilift ile vajina daralmasını da yaptırdım, farkı çok net hissetim. Sonuç memnuniyet verici. Eşim de sıkılaşmayı farketti.
Çok zaman geçmiş ama izmir de vagilift uygulamasını nereye yaptırdınız kurtuldunuz mu sıkıntınız dan? Acil cevap verirseniz çok sevinirim

X