İzmir'de Akupunktur

_Joey_

Guru
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2011
1.592
721
Selam kızlar,
Dün Tayfur Yağcı ile ilk seansıma girdim, lazer akupunktur yapıyor.
Şimdilik iştahımda fark yok. diyete neredeyse harfiyen uymaya çalışıyorum.
Ama doktor 2-3 günde anca etki eder dedi.
Tuhaf olan seans bittiğinden beri üzerimde bir sersemlik var ve gece çok terledim. Belki de bunlar etki ettiğinin göstergesidir.
Bu başlığı açtım, çünkü istedim ki şu anda akupunktur tedavisi görenlerle birbirimize destek olalım.
Sizin nasıl gidiyor? Yeni başlayan var mı benim gibi?

Bu arada 77.2 kiloyum, ilk hedef 65, sonra da 56-57 inşallah.

Merhaba,
Akupunktur'a başlayalı 2 ay oldu. Ankara'da Doktor Hüseyin Çiçek var. Zayıflama konusunda baya iddialı. Toplam 13 kilo verdim. Boyum 1.68 kilom 77 idi, 64 kiloyum şu anda. Hedefim 60. Çok güzel bir detoks beslenme programı çıkardı benim için, ve ben de harfiyen uydum. Bu sefer kesinlikle koruyacağım inşallah. Yalnız şunu belirteyim, ilk gidişimde ruhsal olarak baya yorgundum, kararsız görünmüş olacağım ki herhalde birkaç kez sordu hazır olup olmadığımı. Net karar verdikten sonra başladım ve ilk gidişimde 8 haftalık bir program yaptık. Kendinden emin olmayan kişileri hiç almıyor. Şükür ki emeklerimin ve verdiğim paranın karşılığını fazlasıyla aldım. Kilosunu çok kafaya takan bir insan olarak çok mutsuzdum, yolun büyük kısmını aldım sayılır. Yaz geliyor ve ben artık hiç stresli değilim.