- 12 Ocak 2015
- 1.623
- 2.207
- 208
- Konu Sahibi Mavi Terlik
-
hiii ben de bi an öldün sandıydımÖlmedim neyse ki.
Kaçak diyor ama sahte demiyor. İçkiler normal sadece kaçak sokulmuş.Ay ben her hafta sonu o yüzden maymun oluyorum demekki...
Kaçak diyor ama sahte demiyor. İçkiler normal sadece kaçak sokulmuş.
Hiç içtiğin şeylere atma suçu şimdi
Yok yok ölmedim, ölsem söylerdim.hiii ben de bi an öldün sandıydım
nerde içtin kızım sahte içkiyi
He rakı içsem olmazdım mı diyorsunKaçak ışte, bünye alışkın değil. Yerli mali yurdun mali herkes onu kullanmalı.
piiiiiiii ne işin var Bodrumda otur evinde küveti doldur oynaYok yok ölmedim, ölsem söylerdim.
Bodrum'da içtim.
Kızım valla kötüydü. İki-üç bardak bir şey içtim, votka. Eve geldik yattım ama nasıl bir karın ağrısı (mide bulantısı değil). Karın ağrısı, baş dönmesi... Aha dedim gidiyorum ben. Ki diyorlardı da barda votka falan içmeyin, sahtesi çok, en azından bira için diye. Bi' de votka içinde beyaz ışığı görmeyi bekledim
piiiiiiii ne işin var Bodrumda otur evinde küveti doldur oyna
ama mutlaka haber ver bak
püfffff mok içKızım valla kötüydü. İki-üç bardak bir şey içtim, votka. Eve geldik yattım ama nasıl bir karın ağrısı (mide bulantısı değil). Karın ağrısı, baş dönmesi... Aha dedim gidiyorum ben. Ki diyorlardı da barda votka falan içmeyin, sahtesi çok, en azından bira için diye. Bi' de votka içinde beyaz ışığı görmeyi bekledim
Ayy votka redbull da hiç sevmem ha. Votka=vişne suyu benim için, kolayla bile sevmem.püfffff mok iç
yaz sıcağında votka içersen böyle yamulursun işte. kesin sahte votkaymış o. insan hagaten bira şarap falan içer, yok ille votka redbull yapıp hava atıcaz ciks beylere di mi
heeee hakaten çogzel olmuş, özellikle de yandım anam diye bağırırken sağlam bi ohhh çekmişindir, eminimAyy votka redbull da hiç sevmem ha. Votka=vişne suyu benim için, kolayla bile sevmem.
Yaz sıcağında da buz gibi votka vişne çogzel olur bi' kere! Hele havuz başında. Oooh.
Ayh sus valla. Karın ağrısı bir yandan, zehirlendim mi acaba düşünceleri bir yandan. Ondan sonra da hep bira içtim zaten. İyi de oldu aslında Bodrum barlarında içki zaten pahalıheeee hakaten çogzel olmuş, özellikle de yandım anam diye bağırırken sağlam bi ohhh çekmişindir, eminim
yaaaa sen bir de pansiyonda içip sonra bara gitmeyi dene kafan güzelken donu bile bırakacak kadar içiyorsunAyh sus valla. Karın ağrısı bir yandan, zehirlendim mi acaba düşünceleri bir yandan. Ondan sonra da hep bira içtim zaten. İyi de oldu aslında Bodrum barlarında içki zaten pahalı
33lük bira 15 TL'den başlıyor insafsızlar! 25e çıktığını biliyorum yani
Üretiliyor ya, evinde içmek için rakı yapan insanlar var. Ama piyasaya sürmek ayrı tabii. Zehirleyeceksen kendini zehirle, milletin kanına ne giriyorsun be adam.yaaaa sen bir de pansiyonda içip sonra bara gitmeyi dene kafan güzelken donu bile bırakacak kadar içiyorsun
o değil de hep merak ederim bu adamlar bunları nasıl üretip de satıyorlar. la ben kanun dışı bi şey bile düşünsem korkumdan sokağa çıkamam la, adamlar bir de icraata girişiyor.
ben yapsam bakkala gidemem yav adamlardaki cesarete bak.Üretiliyor ya, evinde içmek için rakı yapan insanlar var. Ama piyasaya sürmek ayrı tabii. Zehirleyeceksen kendini zehirle, milletin kanına ne giriyorsun be adam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?