• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir'de 93 bin lira değerinde 'Kaçak İçki' ele geçirildi!

Mavi Terlik

Güzel günler göreceğiz ...
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
1.623
2.207
208
İzmir polisi aynı gün iki ayrı yere düzenlediği operasyonu sonucu 96 bin lira değerindeki kaçak içkileri piyasaya sürülmeden ele geçirdi. 603 şişe kaçak içkinin ele geçirildiği operasyonda 4 şüpheli tutuklandı.

xizmir_de_93_bin_lira_degerinde_kacak_icki_ele_gecirildi_h5856_525a7.jpg.pagespeed.ic.OwQkdK9SoX.webp

İzmir polisi aynı gün iki ayrı yere düzenlediği operasyonu sonucu 96 bin lira değerindeki kaçak içkileri piyasaya sürülmeden ele geçirdi. 603 şişe kaçak içkinin ele geçirildiği operasyonda 4 şüpheli tutuklandı. İzmir'de düzenlenen operasyonlarda bin 603 şişe kaçak içki ele geçirildi, gözaltına alınan 4 şüpheliden biri tutuklandı. Alınan bilgiye göre, İzmir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şubesi ekipleri, içki kaçakçılığını önlemek için yapılan çalışmalar kapsamında Konak ve Karabağlar ilçelerinde operasyon düzenledi.

Operasyonlarda bin 603 şişe kaçak içki ve çok sayıda kaçak içki üretiminde kullanılan malzeme ele geçirildi. Gözaltına alınan E.A, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, diğer şüpheliler Ö.H, O.G ve H.Ç ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kaynak: http://www.orghaber.com.tr/gundem/izmir-de-93-bin-lira-degerinde-kacak-icki-ele-gecirildi-h5856.html

Ben geçen yaz kaçak değil de sahte içki içtiğimden çok ciddi şüphelendim. Hatta bayağı "sabah ölür müyüm lan" falan diye düşünerek uyudum. Ölmedim neyse ki.

:KK53:

piiiiiiii ne işin var Bodrumda otur evinde küveti doldur oyna :KK70:
ama mutlaka haber ver bak :KK53:
Kızım valla kötüydü. İki-üç bardak bir şey içtim, votka. Eve geldik yattım ama nasıl bir karın ağrısı (mide bulantısı değil). Karın ağrısı, baş dönmesi... Aha dedim gidiyorum ben. Ki diyorlardı da barda votka falan içmeyin, sahtesi çok, en azından bira için diye. Bi' de votka içinde beyaz ışığı görmeyi bekledim :D :D

Kızım valla kötüydü. İki-üç bardak bir şey içtim, votka. Eve geldik yattım ama nasıl bir karın ağrısı (mide bulantısı değil). Karın ağrısı, baş dönmesi... Aha dedim gidiyorum ben. Ki diyorlardı da barda votka falan içmeyin, sahtesi çok, en azından bira için diye. Bi' de votka içinde beyaz ışığı görmeyi bekledim :KK70: :KK70:
püfffff mok iç
yaz sıcağında votka içersen böyle yamulursun işte. kesin sahte votkaymış o. insan hagaten bira şarap falan içer, yok ille votka redbull yapıp hava atıcaz ciks beylere di mi :KK70:

püfffff mok iç
yaz sıcağında votka içersen böyle yamulursun işte. kesin sahte votkaymış o. insan hagaten bira şarap falan içer, yok ille votka redbull yapıp hava atıcaz ciks beylere di mi :KK70:
Ayy votka redbull da hiç sevmem ha. Votka=vişne suyu benim için, kolayla bile sevmem.
Yaz sıcağında da buz gibi votka vişne çogzel olur bi' kere! Hele havuz başında. Oooh.

Ayy votka redbull da hiç sevmem ha. Votka=vişne suyu benim için, kolayla bile sevmem.
Yaz sıcağında da buz gibi votka vişne çogzel olur bi' kere! Hele havuz başında. Oooh.
heeee hakaten çogzel olmuş, özellikle de yandım anam diye bağırırken sağlam bi ohhh çekmişindir, eminim

heeee hakaten çogzel olmuş, özellikle de yandım anam diye bağırırken sağlam bi ohhh çekmişindir, eminim
Ayh sus valla. Karın ağrısı bir yandan, zehirlendim mi acaba düşünceleri bir yandan. Ondan sonra da hep bira içtim zaten. İyi de oldu aslında Bodrum barlarında içki zaten pahalı :D
33lük bira 15 TL'den başlıyor insafsızlar! 25e çıktığını biliyorum yani :(

Ayh sus valla. Karın ağrısı bir yandan, zehirlendim mi acaba düşünceleri bir yandan. Ondan sonra da hep bira içtim zaten. İyi de oldu aslında Bodrum barlarında içki zaten pahalı :KK70:
33lük bira 15 TL'den başlıyor insafsızlar! 25e çıktığını biliyorum yani :KK43:
yaaaa sen bir de pansiyonda içip sonra bara gitmeyi dene kafan güzelken donu bile bırakacak kadar içiyorsun :D
o değil de hep merak ederim bu adamlar bunları nasıl üretip de satıyorlar. la ben kanun dışı bi şey bile düşünsem korkumdan sokağa çıkamam la, adamlar bir de icraata girişiyor.

yaaaa sen bir de pansiyonda içip sonra bara gitmeyi dene kafan güzelken donu bile bırakacak kadar içiyorsun :KK70:
o değil de hep merak ederim bu adamlar bunları nasıl üretip de satıyorlar. la ben kanun dışı bi şey bile düşünsem korkumdan sokağa çıkamam la, adamlar bir de icraata girişiyor.
Üretiliyor ya, evinde içmek için rakı yapan insanlar var. Ama piyasaya sürmek ayrı tabii. Zehirleyeceksen kendini zehirle, milletin kanına ne giriyorsun be adam.

Back