• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir'de 8 Mart Kadınlar Günü Kutlaması

SAPHIRA

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2008
11.790
215
738
41
İzmir
Selam Hanımlar :71:
8 Mart herkesin bildiği üzere bize özel günümüz olan Dünya Kadınlar Günü..İzmir'de çok güzel bir etkinlik var.İsteyenler buyursunlar :))))

Etkinlik bilgileri:

Yer:Gaziemir Tepe Tesisleri
Tarih:8 Mart 2012 Perşembe
saat:14.00

Menü:

Fırında Dalyan Köfte + Püre + Salata
Sınırsız Meşrubat,su,çay

Canlı müzik Sadece hanımlara özel kadınlar matinesi :)) kurtlarımız dökücezzzz :)))
veee fiyat çok cazip hanımlar sadece kişi başı 20 TL
çocuğuyla gelecek olanlar için 0-6 yaş : ücretsiz
6 yaş üstü: 15 TL çocuk menüsü (köfte patates meşrubat)

haydi bakalım senede 1 gün eğlence bizim de hakkımız :62:

Son düzenleme:
canım o gün kaç gibi buluşuruz tahminen?progrmın başlama saatiş belli mi acaba?

saatini sormadım canım ama sorarız.Herhalde en erken 13.00 tedir.Biz de ona göre buluşuruz

tekra aradım görüştüm saat :14.00 deymiş,menüyüde ayrıntılı olarak sordum.İlk mesaja ekledim

bende izmirdeyim ama gelemem sanırım cokda güzel olurdu aslında oglus daha kücük pek durmaz bide onun pesinde kosturmak büyük yerde zor olur artık seneye simdiden iyieglenceler herkese:46::46:

bende izmirdeyim ama gelemem sanırım cokda güzel olurdu aslında oglus daha kücük pek durmaz bide onun pesinde kosturmak büyük yerde zor olur artık seneye simdiden iyieglenceler herkese:46::46:

Bizimkiler de küçük canım,o yüzden peşlerinden koşmamak için anneannelere bırakıcaz.Çocuksuz gidicez,senede bir gün de bize özel olsun :))

Çok güzel bir gündü.Tam bir kadınlar günü kutlaması oldu.bütün kurtlarımızı döktük :60:

Back