Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası İzmir'de 0-2 Yaş İçin Kreş Önerileriniz

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

zozum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2011
138
0
46
42
İzmir
merhaba arkadaslar, calisan anneler olarak bebegimizi en iyi nasil buyutebiliriz sorusu basli basina bir problem. bakici ilanim da var bu basligin altinda fakat kres olasiligini da dusunebiliriz. hangisi hayirliysa o nasip olsun insallah...yardimlarinizi bekliyorum

tekrar merhaba, 0-2 yas arasi kres icin yardimci olacak kimse yok mu izmirde ? (

benim kızım 13 aylık 1 aydan buyana bornova atatürk mahhalesinde minik adımlar anaokuluna gidiyor.tavsiye edemem çünkü daha bende iyimi kötümğ anlamadım.ama bu aylık çocuğuda alan kreş çok fazla yok.hala sabah bırakırken ağlıyor.bu kadar zamanda alışması gerekmezmiydi diye kendime sormadan edmiyorum bakıcısını görünce ağalamaya başlıyor benimde içim parçalanıyor.çok zor.

imbetela merhaba, bencede hala aglayip alisamamasi cok garip.1. aydan itibaren diyosun yani 12 aydir ordaki insanlari taniyor. mutlu olsa bunu sana hissettirirdi diye dusunuyorum...niye eve bakici almayi dusunmuyorsun?kizim daha 80 gunluk sadece bakiciya kiyamadim birakmaya annemin refakatinda bakicimizla bir sure devam edecegiz.hayirslisi olur insallah. iyi arastirildiginda bir de denk geldiginde harika bakicilar var.ben cok iyi orneklere sahit oldum. bebisini cok opuyorum allah mutlu saglikli bireyler yetistirmemizi nasip etsin.

Son düzenleme:
slm arkadaslar...ben bakıcıyım ama tavsiyem 3 yasına kadar bakıcı tutmanız..baslıgınızı gördüm ve yardımcı olmak istedim..akrabamın oglu 3 yasında babanne bakıyordu.A ma artık bir egitime ihtiyacı oldugundan tabi babanne bunu fazlasıyla veremeyeceginden ve pyskologun önerisiyle krese vermeye karar verdiler.Cok iyi bi yer bulduk gittik bugn konustuk...bundan öncede bikac yere gittik ama iyi seyler duymadık.burda karar kıldık..eger isteyen olursa özelden adresini verebilirim ve konusursunuz..tavsiye bölümü oldugu icin yazma geregi duydum.

merhaba, ozelden yazarsaniz cok sevinirim hangi kres odugunu . acaba bu kres 0-3 yas arasini da kabul ediyor mu? artik bakicimiz olmasina ragmen 2. secenegimizin olmasinda fayda var. tesekkurler

Son düzenleme:
benım kızım da 26 aylık.kreşi biz de düşündük fakat kreşin müdürü eğer mecbur değilsenız 3 yaşından önce vermeyın dedı.normalde para için aksını söyleyebılır bı çok yer.
bu yaşta bağışıklık olarak hazır değil çok sık hastalanır ayrıca anneye en bağımlı olduğu dönem evınde bakılması daha iyi seneye verırsınız kreşe dedı.biz de bı bakıcıyla anlaştık.bence kadın super kızım da evdeyken oynuyor falan ama ben onu sevmıyorum dıyor arkasından.belkı ben işe başlayınca daha kolay alışır sonuçta şu an ben evdeyım dıye bana yanaşıyor.henuz 1 hafta oldu gerçi alışır ınşallah.

Katılıyorum size...cok güzel anlatmıssınız..w3 yasından önce anne calısıyorsa..öncelikle cevreden akraba eş dost v.s sormalı ve tavsiye üzerine bir bakıcı bakmalı..3 yasından sonrada mutlaka krese verilmeli diye düsünüyorum.

ya ben onu yerim..nasil guzel ben onu sevmiyorum diyordur :)) bencede siz olmadiginnizda daha isinacaktir.

benim de bakicimizla 1 hafta vakit gecirme sansim olacak , keske 1 ay birlikte olsaydik. ne zor bir ismis. sabah oyle guclendim agladim. Allah hayirlilariyla karsilastirsin hepimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…