- Konu Sahibi mutlukiraz
-
merhaba geçen yıl sonere gitmiştim 350 tl idi fiyat bu yıl 450ye yükseltmiş diye duydum bende ordan hiç memnun kalmadım kafasına göre gedli yaptı gitti ve geç geldi bekletti tek beğendiğim şey makyajı yapan kızdı bu yüzden kesinlikle önermiyorum verdiğiniz paraya yazık olmasın adamlarn ruh haline göre güzel veya çirkin olabilirsiniz ayrıca onla anlaşmalı sdr fotoğrafçılığı asla önermiyorum çok sorun yaşadım ve pişman oldum onla anlaştığıma iyi araştırın
bu hafta sonu arkadaşım evlenicek bornovada bir kuaföre gidicek eğer güzel olursa buraya yada özelden sorarsanız cevap verebilirim bol şans
İzmirdeki en iyi kuaförlerden birtanesi verdiginiz paraya değiyor ne kadar yaptırdığınızı öğrenebilirmiyim gelin başı ve makyajMerhaba kızlar 18.09.2012 geliniyim ve hiç araştırma gereği duymadan gittiğim zehra ve ekip'den inanılmaz mutlu ayrıldım.Bir arkadaşımız elamanlarının eline düşerseniz diye bir cümle kullanmış Zehra Hanım hiç bir gelin başını kimseye bırakmadan kendisi birebir ilgileniyor.Sonuçlar harika ben düğünümde topuz yaptırdım,dış fotoğraf çekimi için ise salık bukleler görülmeye değer.Hele birde makyaj eklenince kendinizi tanıyamıyorsunuz :) Bir daha gelinlik giysem gözüm kapalı giderim.. Merak eden ve görmek isteyen arkadaşlarım bana yazsın facebooktan fotoğrafları göstermek isterim.
2012 eylül sezonu gelinbaşı fiyatı: 300 tl verdim.Ve emin olun verdiğimin karşılığını çokta fazlasıyla aldım.Zehra ve ekip bu konuda oldukça başarılılar.İzmir'in bence en iyisi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?