• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı İzmir Zehra Ekip Kuaför

mutlukiraz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2011
46
5
86
İzmir
Merhaba Bayanlar,

2 ay sonraki düğünüm için halen daha hangi kuaföre gideceğime karar veremedim. Soner'in fiyatı açıkçası bana pahalı geldi. Forumda 450 TL diye okudum. Özkanlar'daki İbrahim&İbrahim'e ise nişanımda gittim. Hiç memnun kalmadım. 7-8 farklı kuaför gidip geldi. Sonunda karman çorman birşey oldu. Altı üstü Saç örgülü Kalın maşa istemiştim. Makyajı fena değil ama ne renk yakışır diye düşünmeden elbiseye göre makyaj yapıyorlar. Sopsoluk bir insan oldum çıktım.

Şuan Zehra Ekip'e gitmeyi düşünüyorum. A:nazar:caba methini duyan var mı?

ben de haziranda evleniyorum.zehra ekipin bende duydum methini. facebook sayfasıdan baktım ama gelinbaşı için çevremden giden yok hiç.bilgisi olan varsa yaz:5::5:sın lütfen bu hafta karar vermem lazım artık

Merhaba Bayanlar,

2 ay sonraki düğünüm için halen daha hangi kuaföre gideceğime karar veremedim. Soner'in fiyatı açıkçası bana pahalı geldi. Forumda 450 TL diye okudum. Özkanlar'daki İbrahim&İbrahim'e ise nişanımda gittim. Hiç memnun kalmadım. 7-8 farklı kuaför gidip geldi. Sonunda karman çorman birşey oldu. Altı üstü Saç örgülü Kalın maşa istemiştim. Makyajı fena değil ama ne renk yakışır diye düşünmeden elbiseye göre makyaj yapıyorlar. Sopsoluk bir insan oldum çıktım.

Şuan Zehra Ekip'e gitmeyi düşünüyorum. Acaba methini duyan var mı? Beğen Alıntı ile Cevapla .
--------------------------------------------------------------------------------
kızlar ne zormuş walla düğünüme 1 ay kaldı hala bi yer bulamadım ibrahim&ibrahim'e gitmişsin ama memnun kalmamışsın bende orayı düşünüyodum açıkçası hatta nişanlımla gittik görüşmeye orda bi bayanla görüştüm sahibiymiş sanırım prova yok dedi bizim kendimizi kanıtlamamıza gerek yok falan dedi kaç yıldır bu işi yaptıklarını ve memnun kalacağımı da ekledi bende bi gelinbaşı yaparken gidip izlicem ve ona göre karar vericem gerçi forumda memnun kaldıklarını söyleyen çok arkadaş vardı ama bende o yorumlara güvenip karar vermiştim :14:

slm canım zehraya gittim defalarca güzel fena diildi hatta düğünüm içinde ordan randevu almıstım gitmek için prova orasıda yapmıo ama cok ısrar edersen yaparım demişti bana taki bi arkadasımda oraya gitmek için randevu almıstı denemek için bi arkadasının düğününde gitmiş makyajı ve sacı cok kötü olmus istediği saatten 1 saat gec cıkarmıslar beni aradı anlattı durumu bnde sogudum bianda ve baska yerle anlastım bana artık eskisi gibi iyi degilermiş gibi geliyor narlıderede de sube actı bazen orda oluyor elemanlarının eline düsersen arkadasım gibi olabilirsin sen genede ii arastır ben sadece gördüm yasadıklarımı paylasmak istedim fikir olsn canım

Kızlar kesinlikle balçova levent özlü ben ist.da yaşıyorum ailem izmirde nişanda bana bir saç yaptı mükemmel ötesiydi makyajda aynen ablamda kına ve düğün saçını oraya yaptırdı kesinlikle orayı tercih edin derim zaten beğenene kadar yapıo bozuyo. MAkyajda harika ben düğünde bile izmirde yaptırıp ist.a aynı gün uçakla gelmeyi düşünmüştüm. Ayrıca süper kaş şekillendiriyorlar

merhaba geçen yıl sonere gitmiştim 350 tl idi fiyat bu yıl 450ye yükseltmiş diye duydum bende ordan hiç memnun kalmadım kafasına göre gedli yaptı gitti ve geç geldi bekletti tek beğendiğim şey makyajı yapan kızdı bu yüzden kesinlikle önermiyorum verdiğiniz paraya yazık olmasın adamlarn ruh haline göre güzel veya çirkin olabilirsiniz ayrıca onla anlaşmalı sdr fotoğrafçılığı asla önermiyorum çok sorun yaşadım ve pişman oldum onla anlaştığıma iyi araştırın
bu hafta sonu arkadaşım evlenicek bornovada bir kuaföre gidicek eğer güzel olursa buraya yada özelden sorarsanız cevap verebilirim bol şans

merhaba geçen yıl sonere gitmiştim 350 tl idi fiyat bu yıl 450ye yükseltmiş diye duydum bende ordan hiç memnun kalmadım kafasına göre gedli yaptı gitti ve geç geldi bekletti tek beğendiğim şey makyajı yapan kızdı bu yüzden kesinlikle önermiyorum verdiğiniz paraya yazık olmasın adamlarn ruh haline göre güzel veya çirkin olabilirsiniz ayrıca onla anlaşmalı sdr fotoğrafçılığı asla önermiyorum çok sorun yaşadım ve pişman oldum onla anlaştığıma iyi araştırın
bu hafta sonu arkadaşım evlenicek bornovada bir kuaföre gidicek eğer güzel olursa buraya yada özelden sorarsanız cevap verebilirim bol şans

merhaba, geçen yıl ben de soner saç tasarım ve sdr tanıtım fotoğrafçılığı ile çalıştım, sizin yazdıklarınızı görünce açıkçası çok şaşırdım çünkü gerek soner saç tasarımın gerekse sdr tanıtım fotoğrafçılığının gelin saçı, makyajı ve fotoğrafları konusundaki hassasiyetleri nedeniyle onlarla çalıştım diyebilirim, herşeyden önce pozitif yaklaşımları içimin rahat etmesinde en önemli unsur, çıkan sonuçlar mı.. o güne dair inanın hiçbirşey hatırlamıyorum ama fotoğraflar herşeyin bir özeti.. benden sonra iki arkadaşımı daha yönlendirdim onlarda sonuçtan gayet memnunlar bence biraz da kişi de bitiyor diye düşünüyorum belki o gün içinde yaşadığınız stresin sizin gerilmenize ve doğal olarak fotoğraflarda sıkıntı yaşamanıza yol açmıştır die düşünüyorum

Merhaba kızlar 18.09.2012 geliniyim ve hiç araştırma gereği duymadan gittiğim zehra ve ekip'den inanılmaz mutlu ayrıldım.Bir arkadaşımız elamanlarının eline düşerseniz diye bir cümle kullanmış Zehra Hanım hiç bir gelin başını kimseye bırakmadan kendisi birebir ilgileniyor.Sonuçlar harika ben düğünümde topuz yaptırdım,dış fotoğraf çekimi için ise salık bukleler görülmeye değer.Hele birde makyaj eklenince kendinizi tanıyamıyorsunuz :) Bir daha gelinlik giysem gözüm kapalı giderim.. Merak eden ve görmek isteyen arkadaşlarım bana yazsın facebooktan fotoğrafları göstermek isterim.

Merhaba kızlar 18.09.2012 geliniyim ve hiç araştırma gereği duymadan gittiğim zehra ve ekip'den inanılmaz mutlu ayrıldım.Bir arkadaşımız elamanlarının eline düşerseniz diye bir cümle kullanmış Zehra Hanım hiç bir gelin başını kimseye bırakmadan kendisi birebir ilgileniyor.Sonuçlar harika ben düğünümde topuz yaptırdım,dış fotoğraf çekimi için ise salık bukleler görülmeye değer.Hele birde makyaj eklenince kendinizi tanıyamıyorsunuz :) Bir daha gelinlik giysem gözüm kapalı giderim.. Merak eden ve görmek isteyen arkadaşlarım bana yazsın facebooktan fotoğrafları göstermek isterim.
İzmirdeki en iyi kuaförlerden birtanesi verdiginiz paraya değiyor ne kadar yaptırdığınızı öğrenebilirmiyim gelin başı ve makyaj

2012 eylül sezonu gelinbaşı fiyatı: 300 tl verdim.Ve emin olun verdiğimin karşılığını çokta fazlasıyla aldım.Zehra ve ekip bu konuda oldukça başarılılar.İzmir'in bence en iyisi :)

Back