İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü <3<3

ezzothi

Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2012
21
3
16
İstanbul
Arkadaşlar üniversite sınavına hazırlanan yada yüksek lisansı düşünen arkadaşlar, Üniversiteninizi tercih ederken iyice bakın ve araştırın. Özelliklede İzmir yüksek Teknoloji Enstitisünü boş geçmeyin.Bu ÜNİVERSİTE 5 yıllık olup, Avrupadaki INSTITUDE OF TECHNOLOGY ler baz alınarak kurulmuştur. Yeri ve Adı yüzünden pek bilinmesede 2 yıllık mı yoksa yüksek okul mu densede Türkiyedeki en iyi 5 üniversite arasındadır. Sadece FEN ALANINDA eğitim veren, Türkiyedeki Konaklanma yuvası olan, Türkiye technology sini geliştirecek öğrenciler yetiştirmek ve araştırmalarıyla En Yüksek Mertebeye ULAŞMIŞ bir ÜNİVERSİTEDİR. TÜBİTAK'IN DESTEĞİYLE YOLUNA DEVAM EDER. bEN OKULUN EN İYİ BÖLÜMLERİNDEN OLAN ELEKTRONİK VE HABERLEŞME MÜHENDİSLİĞİ ÖĞRENCİSİYİM VE OKULUMDAN ZOR OLMASINA GÜNLERCE DELİLER GİBİ DERS ÇALIŞMAMA RAĞMEN ÇOK MEMNUNUM VE ÇOK TATMİN OLDUM. Eğer sizinde sorularınız varsa bana buradan ulaşabilirsiniz.Üniversite seçimlerinde iyi şanslar =)=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…