Konum olarak nasil yeri? Bornovadaymis. Fen edebiyat fakultesi nerede ve egitim kaliteli mi. Sehirde ulasim nasil. Sıkılır mıyım. Gezecek yakin yerler varmiBen Yaşar üniversitesinde okuyorum.Kampüs olarak gerçekten çok küçük.Fiyatları da dediğin gibi diğer üniversitelere göre biraz daha fazla.Gerçi not ortalamasını yüksek tutarsan burs alabilme ihtimalin var.Ayrıca İzmir İstanbula göre daha ucuz bir şehir o kesin.Daha rahat geçinirsin gibime geliyor.
Ya simdi de ted universitesini soktular aklima öğretmenlik. Anneannemin evine coknyakin yurt yemek sıkıntısı cekmem. Ama baska yerde okursam 50 burslu bide yurt derdi olacak. Tavsiyen nedirZaten tek bi kampüs var.Metrodan indiğin gibi okulun önündesin o açıdan çok iyi.Bu sene hazırlıktım ben bölümle ilgili pek bir şey diyemem ama memnunum şimdilikSıkılacağını düşünmüyorum pek zaten yakınlarda bir sürü kafe ve 5-10 dklık mesafede alışveriş merkezi var.Metroyla da 10 dakikada sahile gidersin.Yani yakın sayılır her yere.
Gönlüm tercümanliktan yana ama ted de okulun konumu bakimindan cok cazip. Kızılay merkeze 5 dakika. Ankarada bu tedZaten tek bi kampüs var.Metrodan indiğin gibi okulun önündesin o açıdan çok iyi.Bu sene hazırlıktım ben bölümle ilgili pek bir şey diyemem ama memnunum şimdilikSıkılacağını düşünmüyorum pek zaten yakınlarda bir sürü kafe ve 5-10 dklık mesafede alışveriş merkezi var.Metroyla da 10 dakikada sahile gidersin.Yani yakın sayılır her yere.