Izmir yaşar %25 burs mu beykent %50 bursmu?

3 u arasindan en iyi egitime sahip kaliteli adı duyulmus universite?

• Istanbul beykent

• Istanbul aydın

• Izmir yaşar

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

manikkk

Guru
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2013
2.175
2.306
Kizlar kizlar Fen edebiyat fakultesi okuyacagim mutercim tercumanlik yasar universitesi mi beykent universitesi mi yoksa İstanbul aydin universitesi mi? Bu okullarin kampusleri nasildir İstanbul'da mi yasamak daha pahalidir yoksa izmirde mi. Izmirdeki okulda%25 burs geliyor istanbuldakileride %50 burs. Buna gore degerlendirirsek okul ucreti olarak yasar istanbuldaki okullardan daha pahali ancak İstanbul da izmirden daha masrafli bir sehir. Sizfe hangi sehirde okumak daha mantikli ve bu 3 okuldan hangisi daha kalitelidir? Misyonlari ticaret olmayan hangileridir? Bilerek sinifta birakmak varmidir? Izmirde 25 bursla okumak mi daha masrafli olur İstanbul'da 50 bursla okumak mi daha masraflidir sehrin pahaliligi açısından? butun sorularıma karsilik verirseniz cok sevinirim

Ben Yaşar üniversitesinde okuyorum.Kampüs olarak gerçekten çok küçük.Fiyatları da dediğin gibi diğer üniversitelere göre biraz daha fazla.Gerçi not ortalamasını yüksek tutarsan burs alabilme ihtimalin var.Ayrıca İzmir İstanbula göre daha ucuz bir şehir o kesin.Daha rahat geçinirsin gibime geliyor.

Konum olarak nasil yeri? Bornovadaymis. Fen edebiyat fakultesi nerede ve egitim kaliteli mi. Sehirde ulasim nasil. Sıkılır mıyım. Gezecek yakin yerler varmi

Zaten tek bi kampüs var.Metrodan indiğin gibi okulun önündesin o açıdan çok iyi.Bu sene hazırlıktım ben bölümle ilgili pek bir şey diyemem ama memnunum şimdilik Sıkılacağını düşünmüyorum pek zaten yakınlarda bir sürü kafe ve 5-10 dklık mesafede alışveriş merkezi var.Metroyla da 10 dakikada sahile gidersin.Yani yakın sayılır her yere.

Ya simdi de ted universitesini soktular aklima öğretmenlik. Anneannemin evine coknyakin yurt yemek sıkıntısı cekmem. Ama baska yerde okursam 50 burslu bide yurt derdi olacak. Tavsiyen nedir

Gönlüm tercümanliktan yana ama ted de okulun konumu bakimindan cok cazip. Kızılay merkeze 5 dakika. Ankarada bu ted

Canım yani öğretmenlik istiyor musun gerçekten bi düşün yoksa sırf bu nedenlerden senelerin boşa gitmesin.Gerçekten istediğin bölümü tercih et.Burs konusunda da notları yüksek tutup 75 veya 100e çıkarabilirsin onu diye düşünüyorum.Ted hakkında bi bilgim yok.Masraf bide yer açısından iyi evet ama sırf bu yüzden aklında olmayan bi bölüm tercih edilir mi bilmiyorum Eğer maddi açıdan çok sıkıntı olmayacaksa hiç riske atma derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…