• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri izmir white house dda gelinlik diktiren varmı??

ayy ewt diktiren var mı acaba? konu eski açılmış ama... ben bugün oraya gittim ordaki bayan çok ilgilendi sağolsun... bi daha gidicem kesin... ama diktirip memnun kalan var mı acaba?

ayy ewt diktiren var mı acaba? konu eski açılmış ama... ben bugün oraya gittim ordaki bayan çok ilgilendi sağolsun... bi daha gidicem kesin... ama diktirip memnun kalan var mı acaba?

ben diktiriyorum ve sonucunda güzel olucağını düşünüyorum.gelinliğim bitince burdan yazarım yine ayrıca sinem hanım çok tatlı birisi çok ilgili tam olarak ne istediğini anlayıp yardımcı olmaya çalışıyor

ben diktiriyorum ve sonucunda güzel olucağını düşünüyorum.gelinliğim bitince burdan yazarım yine ayrıca sinem hanım çok tatlı birisi çok ilgili tam olarak ne istediğini anlayıp yardımcı olmaya çalışıyor

evet bittiğinde de yazarsanız çok iyi olur :) düğün ne zaman peki sizin? sanırım benimle ilgilenen bayanda sinem hanımdı..

evet bittiğinde de yazarsanız çok iyi olur :) düğün ne zaman peki sizin? sanırım benimle ilgilenen bayanda sinem hanımdı..[/Q

Düğünüm 26 mayısta olucak ama gelinliği mayısın 10 nuna kadar almış olucam bu cumarteside provam var,bitince mutlaka yazarım tabi düğünüm seninkinde önceyse işine yarar

Back