Izmir veya Istanbulda göz kapağı amelyatı/ Doktor tavsiyesi

duydumda_geldim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2016
21
12
Merhaba,
Göz kapagı amelyatı için başlıklara baktim ama bana lazım olan bilgiler eski tarihli.

Şimdi nisan 2022 geldik ve haliyle her şey pahalandı, onun icin yeni başlık açtım.

Izmir veya Istanbulda, son dönemde göz kapagı amelyatı olupta memnun kalan yada kalmayanlar doktor tavsiyelerini benle paylaşa bilirmi acaba?
1. Ne zaman amelyat oldunuz?
2. Hangi doktor/ hastane
3. Fiyat ortalaması nedir, yada siz ne kadar ödediniz?
4. Öncesi sonrası fotograflariniz varsa ozelden ata bilirmisiniz?

Teşekkürler

Eklentiler

• 16508232856124997701389980028468.jpg
    117 KB · Görüntüleme: 274
Merhaba, ben 2 hafta önce ameliyat oldum. Göz kapağı düşüklüğü vardı. Doktorum KBB uzmanı, Bayraklı İzmir'de. Ama hemen hemen her gün bu ameliyatı yapan biri. Bende tavsiye üzerine kendisine gittim. Memnun kaldım özelden foto atabilirim.

Sana bi tavsiye vereyim yaptıran biri olarak göz kapağı düşüklüğün çok doğal ben yaptırdm göz kapagım kırışık kırışıktı seninki tek çizgi yaptırınca okadar göz büyük duruyorkı eski halim çok daha iyiymiş kırışık olmasına rağmen eskiden kısık kısık bakışım vardı daha doğal dr tavsiyesi içinse ben geçen sene yaptırdım 2.500 tl fiyatı farkli şehirden geliyorum diye indirdim kampanya falan var demişlerdi gözün üstü okey hiç iz kalmadı ama yanlara doğru uzun bi kesi izleri var hala geçmedi ve ben orayı düzeltirmeme rağmen ikincidede izler duruyor makyajla koyuluk gidiyor ama hafif çukur gbi

izmirde bir yakınım için doktor arıyorum. devlette veya özelde olabilir ama fiyatlar çok dengesiz geldi bana. doktor tavsiyesi ve fiyat bilgisi olan var mı?

izmirde bir yakınım için doktor arıyorum. devlette veya özelde olabilir ama fiyatlar çok dengesiz geldi bana. doktor tavsiyesi ve fiyat bilgisi olan var mı?
Dr Şeyda Atabay var göz doktoru, ben ilk ona olacaktım hatta instada sayfası var. 8000 TL demişlerdi 2 ay önce. Bütçem yetmediği için başka bir doktor buldum tavsiye üzerine Dr. Ayşe Öznur Akidil, ona da ameliyat oldum ve memnun kaldım 2 hafta oldu benim pazartesi 3. Haftam olacak.

özelde yapıyor sanırım fiyatı nedir öğrenebilirmiyim. size de geçmiş olsun

Bende görüştüm ayse hanımla haftaya gidicem.memnun musunuz.foto var mı

Gözlerinizde bir sıkıntı yok, sakın yaptırmayın. Göz kapağındaki yağlar gözleri koruyor. Gözünüzün yapısı bozulur.

ben izmir'de alt göz kapağı ameliyatı oldum. doktorum yağmur kaan bedir medifema hastanesindeydi. şimdi muğla'ya geçmiş ama arada izmir'e geliyormuş. ben 7000 tlye olmuştum eylül 2020de. öncesi fotoğrafımı bulursam atacağım. abartmıyorum sıfır ağrı vardı ameliyattan çıkıp kendime geldiğimde ameliyat oldum mu ben sadece bant var göz altlarımda demiştim verdiği ağrı kesicileri de hiç kullanmadım hiç ağrımamıştı. instagram hesabına bakın googledan da yorumlarına bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…