• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi Izmir veya Denizli'de Kina alisverisi yapilacak yerler? Yardim lutfen :)

miseyyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2012
77
35
88
İzmir
Slm kizlar,

Ben yurtdisinda yasiyorum ve yeni nisanladim. Bu yaz Turkiye'ye gelip kina alisverisi yapicagiz. Kayinvalidemler Denizli'de oturuyorlar. Evin tek kizi oldugum icin ailem bu konuda tecrubesiz, Kina'yi sanirsam kiz tarafi yapiyor. Herhalde alisveriside biz yapariz... Yazlari hep Izmir'e gideriz ama izmiri cok iyi bilmiyorum (cesme fln haric) o yuzden sizlere nerelerin kina alisverisi icin iyi oldugunu sormak istiyorum. Kina alisverisinin yani sira abiyede lazim, bazilari cankaya'yi onerdi ama bilmiyorum :(
Umarim yardimci olursunuz
simdiden tesekkurler :)))

İzmirde kına alışverişini en iyi yapacagın yer kemeraltı- kızlaragası hanı, kınada kız tarafı sadece yeri ayarlar geri kalanı erkek tarafına aittir.
Kına-çerezler-kınada giyecegin elbise vs.

slm kizlar,

ben yurtdisinda yasiyorum ve yeni nisanladim. Bu yaz turkiye'ye gelip kina alisverisi yapicagiz. Kayinvalidemler denizli'de oturuyorlar. Evin tek kizi oldugum icin ailem bu konuda tecrubesiz, kina'yi sanirsam kiz tarafi yapiyor. Herhalde alisveriside biz yapariz... Yazlari hep ızmir'e gideriz ama izmiri cok iyi bilmiyorum (cesme fln haric) o yuzden sizlere nerelerin kina alisverisi icin iyi oldugunu sormak istiyorum. Kina alisverisinin yani sira abiyede lazim, bazilari cankaya'yi onerdi ama bilmiyorum :(
umarim yardimci olursunuz
simdiden tesekkurler :)))

bu konuda size yardımcı olabilirm izmirde yaşıyorum ve kına için gerekli tüm malzemeleri temin ediyorum bir tür organizasyon eğer isterseniz görüşelim kına gecesi nerede olacak
kına gecesi için bindallı
arkadaşlarınız için 5 adet kaftan
kına tepsisi+sepeti
kına çerez
halay mendilleri
hepsini ben getiriyorum sizin hiçbirşeyle ilgilenmenize gerek kalmıyor

canım müzik organizasyonu ve kına gecesi organizasyonunu yapabiliriz.izmirin en ünlü mekanlarını ayarlayabiliriz.sana her konuda destek olabiliriz. face adresim gülden bezirgan .

Back