Izmir ve Izmir/kemeralti bayramin 3. günü acikmidir dükkanlar?

Askininbirtanesi

<3 31.03.2013 <3
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2011
926
3
46
- Yurtdışı
Konuyu dogru yeremi aciyorum bilmiyorum yanlis yereyse kusura bakmayin , nereye acicagimi bilemedim..

Dügün alisverisi icin Izmir - Kemeraltina gidecegiz tam bayrama denk geliyor.. (almanyada yasiyoruz)

Izmirli olanlar bilenler bana yardimci olurmusunuz lütfen..

Bayramda acikmidir bütün magzalar? veya 3. bayram günü?

ona göre gidicez kapaliysa baska günler gidicez.. ama bütün planlarimiz alt üst olucak:/

cok önemli cevaplariniz icin cok tskler simdiden :)

Konuyu dogru yeremi aciyorum bilmiyorum yanlis yereyse kusura bakmayin , nereye acicagimi bilemedim..

Dügün alisverisi icin Izmir - Kemeraltina gidecegiz tam bayrama denk geliyor.. (almanyada yasiyoruz)

Izmirli olanlar bilenler bana yardimci olurmusunuz lütfen..

Bayramda acikmidir bütün magzalar? veya 3. bayram günü?

ona göre gidicez kapaliysa baska günler gidicez.. ama bütün planlarimiz alt üst olucak:/

cok önemli cevaplariniz icin cok tskler simdiden :)

canım bayramın 3.günü hani bütün mağazalar açıkmıdır bilemem ama genelde ilk veya 2.günü tatil oluyor diye biliyorum çünkü bende mağazada çalışmıştım bir ara ayakkabı mağazasında 3.günü açık oluyordu yani ama yinede seni yanlış yönlendirmek istemem tatlım ancak açık oluyor diye biliyorum hepsi için geçerlimi bunu bilmiyorum ama canım ne güzel hayırlı olsun şimdiden canım mutluluklar dilerim sana.:)

hepsi açık olmasa da bir çoğu açık malum düğün sezonu ve birde çankaya tarafa bakın derim kesin bi rçok dükkan bulursunuz.hayırlı olsun.

Back