• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İzmir ve çevresindekiler bir bakabilir mi 😌

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

milalouise

Guru
Kayıtlı Üye
22 Mart 2010
102
67
298
İzmir
Merhaba Kızlar ,
başlıkta olduğu gibi İzmir ve çevresinde kasık (göbek ) çektirmek için İzmir ve çevresi de olabilir bu işlerden anlayan bu işi ticarete dökmemiş , ücretsiz sevabına yapabilecek eski bir ebe arıyorum lütfen fikirlerinizi özelden veya buradan paylaşın , sadece daha önce yaptıranlar işe yarayıp yaramadığını paylaşırsa çok sevinirim ,daha önce hiç duymamış olanlar o nedir diye yazmazsa sevinirim 😂 bilgili kişilerin yardımını bekliyorum Şimdiden teşekkürler .

Merhaba Kızlar ,
başlıkta olduğu gibi İzmir ve çevresinde kasık (göbek ) çektirmek için İzmir ve çevresi de olabilir bu işlerden anlayan bu işi ticarete dökmemiş , ücretsiz sevabına yapabilecek eski bir ebe arıyorum lütfen fikirlerinizi özelden veya buradan paylaşın , sadece daha önce yaptıranlar işe yarayıp yaramadığını paylaşırsa çok sevinirim ,daha önce hiç duymamış olanlar o nedir diye yazmazsa sevinirim 😂 bilgili kişilerin yardımını bekliyorum Şimdiden teşekkürler .
Canım çok güldüm ya 😄😄 istanbulda olsan çokta ben bile yapıyorum sevabına 😂😂😂😂

Merhaba Kızlar ,
Bak sana bişey söyliyimmi bunu kendin bile yaparsın istersen tarif edim anaannem göstermişti bana

Back