İzmir Tinaztepe Hastanesi Op. Dr. Can Postaci ya giden var mi?

can bey çok ilgili ve bilgili bir dr gönül rahatlığla gidebilirsin
Hamileligimin basindan beri dogal dogum destekcisi oldugu icin ona gidiyorum fakat randevularda hic bizi hatirlamiyor sil bastan basliyoruz ve telefonla birsey sormak istedigim de gecistirir gibi konusmasi veya ulasamamak ben de guven eksikligine yol acti ne yapsam bilemedim acikcasi cevabiniz icinde cok tesekkur ederim ayrica.

rica ederim ben yanında çalıştm ayrıca 3 yıl tınaztepe hastanesinde çağrı merkezinde çalıştım can bey ve aylin hnm çok yoğun ama aylin hnmın hafızası daha kuvvetli onuda tercih edebilirsiniz ama şöyle birşey var drlara ulaşmak çok zor bunuda belirteyim

rica ederim ben yanında çalıştm ayrıca 3 yıl tınaztepe hastanesinde çağrı merkezinde çalıştım can bey ve aylin hnm çok yoğun ama aylin hnmın hafızası daha kuvvetli onuda tercih edebilirsiniz ama şöyle birşey var drlara ulaşmak çok zor bunuda belirteyim
Senden daha iyi kimse bilemez cok iyi oldu yorumun benim icin haklisin aslinda yogunlar ama insan yinede ilgi istiyor tekrar cok sagol.

Hamileligimin basindan beri dogal dogum destekcisi oldugu icin ona gidiyorum fakat randevularda hic bizi hatirlamiyor sil bastan basliyoruz ve telefonla birsey sormak istedigim de gecistirir gibi konusmasi veya ulasamamak ben de guven eksikligine yol acti ne yapsam bilemedim acikcasi cevabiniz icinde cok tesekkur ederim ayrica.

umarım hala can postacı ya gitmiyorsunuzdur.evet o kadar çok hastası var ki sürekli takibinde olduğu hastaları da hatırlamıyor.başka sebeplerden ötürü kendisinden hiç memnun kalmadım keşke cesaret edip başka bir doktora gitseymişim.(6.-7. aydan sonra dr değiştirmeye korktum) kesinlikle tavsiye etmiyorum!!!

umarım hala can postacı ya gitmiyorsunuzdur.evet o kadar çok hastası var ki sürekli takibinde olduğu hastaları da hatırlamıyor.başka sebeplerden ötürü kendisinden hiç memnun kalmadım keşke cesaret edip başka bir doktora gitseymişim.(6.-7. aydan sonra dr değiştirmeye korktum) kesinlikle tavsiye etmiyorum!!!

merhaba ne gibi bir sorun yaşadınız .. ben de can bey'e gidiyorum. Hamile kalmadan önce de genel kontrollerim içinde kendisini tercih ediyordum. Güvenilir ve işinde iyi bir doktor olarak görüyorum kendisini, ne gibi bir sıkıntı yaşadığınızı merak ettim.

bn de can beyden hiç mi hiç memnun değilim. netteki yorumlardan sonra tercih etmiştm kendisini. hiç bilgi vermiyor. soru sorduk mu resmen bozuluyor. hani zaman dolsun gidin dermiş gibi... ayrıca bnm suan riskli bir gebeliğim var durumla çok alakasız . en kötü neyse o olcakmiş gibi söyleyip geçip; asla olumlu şartlardan bahsetmiyor. yanımzda mümessil aradı tamam o ilacı yazarım dedi. kısacaa gözümzde bitti. kimseye tavsiye etmyrm. suratsz ve çok alakasz biz değiştirmeyi düşünyrz.

bn de can beyden hiç mi hiç memnun değilim. netteki yorumlardan sonra tercih etmiştm kendisini. hiç bilgi vermiyor. soru sorduk mu resmen bozuluyor. hani zaman dolsun gidin dermiş gibi... ayrıca bnm suan riskli bir gebeliğim var durumla çok alakasız . en kötü neyse o olcakmiş gibi söyleyip geçip; asla olumlu şartlardan bahsetmiyor. yanımzda mümessil aradı tamam o ilacı yazarım dedi. kısacaa gözümzde bitti. kimseye tavsiye etmyrm. suratsz ve çok alakasz biz değiştirmeyi düşünyrz.

Cok yogun bir doktor ama tecrübeli, bilgili birisi.. şaşırdım açıkcası begenmemenizi.. bakalım simdiki durumuma göre kendisiyle devam edeceğim sanırım..

Kesinlikle katılıyorum
Internetteki güzel yorumları okuyup 1 ay çnce başladım gitmeye. Ilk gittiğimde inanılmaz rahatsız oldum soğuk samimiyetsiz ve hiç tebessüm etmeyen tavrından
Bir kereyle karar vermeyeyim iyi bir doktormuş diye 2. kez gidip şans vermek istedim fakat durum hiç değişmedi
Ilk kez hamile kalmışım , ne yemem ne yememem gerekiyor hiç bir bilgi vermeyip, muayeneden sonra ee sorcagınız bir soru var mı diyor kendisi ..
Iyi bir doktor olabilir fakat güler yüz, sempatik tavırlar ve karşındakine soru sorma rahatlığı vermek bence iyi bir doktor olmak kadar önemli
Ve kesinlikte tekrar gittiğinizde ya da aradığınızda sizi tanımıyor, kaç aylık hamileydiniz diyor ..
Bu tarzda olan çok istisna doktorlar arasında bence
Hamilelik çok hassas bir dönem , kesinlikle daha sağ duyulu yaklaşmalı duruma
Ben de asla tavsiye etmiyorum

Back
X