izmir tepecik ege dogum evinde tüp bebek veya aşılama tedavisi gören

enise_enise

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2014
87
3
18
34
Kütahya
arkadaşlar merhaba izmir ege dogum evinde tüp bebk veya aşılama tedavisi gören varmı acaba bu hastanede önerebileceginiz bi doktor varmı lütfen yardım edin

3 yıllık evliyim. Yaklaşık 1,5 yıldır çocuk istiyoruz. Ben de Ege doğum evini düşünüyorum. Tüp bebekten önce doktor doktor gezecek vaktim olmadı, çünkü çalışıyorum. Bazı testleri yaptırdık sorun çıkmadı. TSH 4.60 çıktı ilaç kullanıyorum. Önce diğer yöntemleri mi denemeliyim, yoksa vakit kaybı mı. Deneyimlerinizi paylaşmanızı bekliyoruzzzz

Tepecikte asilama yapip iyi sonuclar alanlardan yardim istiyorum bende orda yaptirmayı dusunuyorum "(

Tepecikte asilama yapip iyi sonuclar alanlardan yardim istiyorum bende orda yaptbenirmayı dusunuyorum "(
ben de tepecige gittim aşılama icin, infertilite bölümüne. İstedikleri testleri tamamlayıp götüreceğim. Testleri tamamlamadan hiç bisi yapmiyolar. Seninkiler hazır mi.

ben de tepecige gittim aşılama icin, infertilite bölümüne. İstedikleri testleri tamamlayıp götüreceğim. Testleri tamamlamadan hiç bisi yapmiyolar. Seninkiler hazır mi.
yok sanirim cunku ilk defa yaptiracagim icin ama benim dr rum gelecek ay yumurtalarin buyuyup oyle gondercem dedi yinede test isterlermi??

yok sanirim cunku ilk defa yaptiracagim icin ama benim dr rum gelecek ay yumurtalarin buyuyup oyle gondercem dedi yinede test isterlermi??
Adetin 3. Ve 21. Gunu yapılan hormon testleri, Hsg, eşinin sperm testini istiyolar, bi kağıt veriyolar onda yaziyo. İster özelde, ister burda yaptir diyolar. Bunlarin sonucuna göre tup nu aşılama mi karar verilecek

Adetin 3. Ve 21. Gunu yapılan hormon testleri, Hsg, eşinin sperm testini istiyolar, bi kağıt veriyolar onda yaziyo. İster özelde, ister burda yaptir diyolar. Bunlarin sonucuna göre tup nu aşılama mi karar verilecek
evet cok tedavi oldugum icin bu testler hepside var cok tesekurler yardimci oldugun icin ha bide benim yasim kimlikte 18 rapor verirlermi bilgin varmi acaba cunku daha once asilama olmadigim icin tsk

evet cok tedavi oldugum icin bu testler hepside var cok tesekurler yardimci oldugun icin ha bide benim yasim kimlikte 18 rapor verirlermi bilgin varmi acaba cunku daha once asilama olmadigim icin tsk
Ben tepeciğe gittiğimde senin yaşına yakın bi bayan daha vardı, aşılama yapmıyolar kolay kolay yaşımdan dolayı yumurtlama takibi yapılıyo bana demişti. o yüzden vermeyebilirler, ben de hiç yaptırmadım. Cumartesi randevu aldım hsg çekilcek özel hastanede. onun sonucuna göre belli olur benimki de.

Arkadaşlar tepecik kadın doğum evinde tüp bebek raporu alanlar ya da ücretli yaptıranlar varsa bilgi verebilir mi? erkek infertilitesinde sayı ve hareketlilik çok düşük olduğunda kadından hsg rahim filmi istiyorlar mı????????? ben izmirde kalcak yerim olmadığı için yaşadığım şehirde önceden çektirmek için randevu aldım bugün..hormon değerlerim normal çıktı yumurtalıklarımda kist, enfeksiyon falan yok... tüp bebek raporu için şart değilse boşuna acı çekmeyeyim diye soruyorum bilen varsa yazsın ALLAH RIZASI İÇİN çok korkuyorum....

Hangi doktora aşılama yaptirdiniz nasil oluyo ne istiyorlar ücret ödedinizmi

Slm arkadaşlar hiç vakit kaybetmeden gidiin ben gecen sene başladım ve şu anla allahın izniyle ilk denemede tuttu 6 haflık hamileyim tüp bebek yapıldı doktorumda Nurgül hnm inşallah sizin de benim gibi olur ilk denemenizde tutar...

hayırlı olsun... aporlu mu yapıldı???? hangi aşamalardan geçip aldınız raporu anlatırmısın???

hayırlı olsun... aporlu mu yapıldı???? hangi aşamalardan geçip aldınız raporu anlatırmısın???
Evet raporlu oldu ilk gittiğimizde hemşirelerle görüşüp onlar dosya verdiler onları tamamlıyıp gün veriyorlar ogün gelin diyorlar sonra tahliller filan yani benim bir seneye yakın gidip geldim şubatta tamamlandı herşey sabır işi sabırla gidip geldik ben sonuç aldım inşallah sizlerde alırsınız..

biz de yeni başladık gidip gelmeye eşimden sperm testi istendi önceden vardı halbuki yeni tarihli, benden hsg ve hormon testi istediler, illaki aşılama yapılacakmış erkek infertilitesi olsa bile direk göndermiyorlar... bu bizi zorlayack çünkü izmirde kalacak yerimiz yok... hastane yakınlarında güvenilir yer var mıdır acaba bilenler varsa??????

uşaktan gidip geliyoruz son gidişimizde genetik testi, hsg yapıldı. tek aşılama daha yapılacak karar verildi olmazsa diye tüp bebek için gerekli evrakları belirten bir sayfa verdiler hazırlayıp gelin dosya acılacak heyete gireceksiniz dediler. inşallah 2. aşılama tutar gerek kalmaz. orda kalack yer olmadığı için uşakta yaplacak aşılama mecburen :-(

selam herkese tepecik ege doğum hastanesinde bende aşılama yaptım bu hafta. benle birlikte iki kişi daha aşılama oldu eğerki aşılama tutmazsa burada tüp bebek yaptırma konusunda kararsızım daha önce yapanlar varsa deneyimlerinizi benimle paylaşırsanz çok sevinirim

neden kararsızsın ben de gittim defalarca hastane yoğunluğuna rağmen oldukça bakımsız durumda değil mi? ama tüp bebek bölümü hijyeniktir diye düşünüyorum inşallah öyledir. bir de ben de merak ediyorum raporu çıkartıp dışarıda kullanabiliyor muyuz? bilen varsa bilgi verebilir mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…