- Konu Sahibi enise_enise
arkadaşlar merhaba izmir ege dogum evinde tüp bebk veya aşılama tedavisi gören varmı acaba bu hastanede önerebileceginiz bi doktor varmı lütfen yardım edin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de tepecige gittim aşılama icin, infertilite bölümüne. İstedikleri testleri tamamlayıp götüreceğim. Testleri tamamlamadan hiç bisi yapmiyolar. Seninkiler hazır mi.Tepecikte asilama yapip iyi sonuclar alanlardan yardim istiyorum bende orda yaptbenirmayı dusunuyorum "(
yok sanirim cunku ilk defa yaptiracagim icin ama benim dr rum gelecek ay yumurtalarin buyuyup oyle gondercem dedi yinede test isterlermi??ben de tepecige gittim aşılama icin, infertilite bölümüne. İstedikleri testleri tamamlayıp götüreceğim. Testleri tamamlamadan hiç bisi yapmiyolar. Seninkiler hazır mi.
Adetin 3. Ve 21. Gunu yapılan hormon testleri, Hsg, eşinin sperm testini istiyolar, bi kağıt veriyolar onda yaziyo. İster özelde, ister burda yaptir diyolar. Bunlarin sonucuna göre tup nu aşılama mi karar verilecekyok sanirim cunku ilk defa yaptiracagim icin ama benim dr rum gelecek ay yumurtalarin buyuyup oyle gondercem dedi yinede test isterlermi??
Enise sen naptin, başladın mi tedaviyearkadaşlar merhaba izmir ege dogum evinde tüp bebk veya aşılama tedavisi gören varmı acaba bu hastanede önerebileceginiz bi doktor varmı lütfen yardım edin
evet cok tedavi oldugum icin bu testler hepside var cok tesekurler yardimci oldugun icin ha bide benim yasim kimlikte 18 rapor verirlermi bilgin varmi acaba cunku daha once asilama olmadigim icin tskAdetin 3. Ve 21. Gunu yapılan hormon testleri, Hsg, eşinin sperm testini istiyolar, bi kağıt veriyolar onda yaziyo. İster özelde, ister burda yaptir diyolar. Bunlarin sonucuna göre tup nu aşılama mi karar verilecek
Ben tepeciğe gittiğimde senin yaşına yakın bi bayan daha vardı, aşılama yapmıyolar kolay kolay yaşımdan dolayı yumurtlama takibi yapılıyo bana demişti. o yüzden vermeyebilirler, ben de hiç yaptırmadım. Cumartesi randevu aldım hsg çekilcek özel hastanede. onun sonucuna göre belli olur benimki de.evet cok tedavi oldugum icin bu testler hepside var cok tesekurler yardimci oldugun icin ha bide benim yasim kimlikte 18 rapor verirlermi bilgin varmi acaba cunku daha once asilama olmadigim icin tsk
hayırlı olsun... aporlu mu yapıldı???? hangi aşamalardan geçip aldınız raporu anlatırmısın???Slm arkadaşlar hiç vakit kaybetmeden gidiin ben gecen sene başladım ve şu anla allahın izniyle ilk denemede tuttu 6 haflık hamileyim tüp bebek yapıldı doktorumda Nurgül hnm inşallah sizin de benim gibi olur ilk denemenizde tutar...
Evet raporlu oldu ilk gittiğimizde hemşirelerle görüşüp onlar dosya verdiler onları tamamlıyıp gün veriyorlar ogün gelin diyorlar sonra tahliller filan yani benim bir seneye yakın gidip geldim şubatta tamamlandı herşey sabır işi sabırla gidip geldik ben sonuç aldım inşallah sizlerde alırsınız..hayırlı olsun... aporlu mu yapıldı???? hangi aşamalardan geçip aldınız raporu anlatırmısın???
biz de yeni başladık gidip gelmeye eşimden sperm testi istendi önceden vardı halbuki yeni tarihli, benden hsg ve hormon testi istediler, illaki aşılama yapılacakmış erkek infertilitesi olsa bile direk göndermiyorlar... bu bizi zorlayack çünkü izmirde kalacak yerimiz yok... hastane yakınlarında güvenilir yer var mıdır acaba bilenler varsa??????Evet raporlu oldu ilk gittiğimizde hemşirelerle görüşüp onlar dosya verdiler onları tamamlıyıp gün veriyorlar ogün gelin diyorlar sonra tahliller filan yani benim bir seneye yakın gidip geldim şubatta tamamlandı herşey sabır işi sabırla gidip geldik ben sonuç aldım inşallah sizlerde alırsınız..
biz de yeni başladık gidip gelmeye eşimden sperm testi istendi önceden vardı halbuki yeni tarihli, benden hsg ve hormon testi istediler, illaki aşılama yapılacakmış erkek infertilitesi olsa bile direk göndermiyorlar... bu bizi zorlayack çünkü izmirde kalacak yerimiz yok... hastane yakınlarında güvenilir yer var mıdır acaba bilenler varsa??????
sperm sayısı 5000 in üstündeyse aşılama yapıyorlar. altındaysa tüp. nereden gelip gidiyorsun
neden kararsızsın ben de gittim defalarca hastane yoğunluğuna rağmen oldukça bakımsız durumda değil mi? ama tüp bebek bölümü hijyeniktir diye düşünüyorum inşallah öyledir. bir de ben de merak ediyorum raporu çıkartıp dışarıda kullanabiliyor muyuz? bilen varsa bilgi verebilir mi??selam herkese tepecik ege doğum hastanesinde bende aşılama yaptım bu hafta. benle birlikte iki kişi daha aşılama oldu eğerki aşılama tutmazsa burada tüp bebek yaptırma konusunda kararsızım daha önce yapanlar varsa deneyimlerinizi benimle paylaşırsanz çok sevinirim
neden kararsızsın ben de gittim defalarca hastane yoğunluğuna rağmen oldukça bakımsız durumda değil mi? ama tüp bebek bölümü hijyeniktir diye düşünüyorum inşallah öyledir. bir de ben de merak ediyorum raporu çıkartıp dışarıda kullanabiliyor muyuz? bilen varsa bilgi verebilir mi??