• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Izmir talles park hakkında bilgisi olan varmı????

biz zaten anlaştık fiyatta falan anlaştık seneye temmuzda düğünümüz talles parkta ama daha önce orda düğünde bulunmuş birileri varsa yorumlarını bekliyorum.

kızlar merhaba. başlıktada söylediğim gibi izmir talles park hakkında bilgisi olan varmı biz bgn anlaştık orasıyla düğün için ama azönce bikişinin yorumunu okudum netten sorun çıkarmışlar bu yaz bi düğünde ya bi telaş sardı benide. müşterilere nasıl davranıyorlar bi bilgisi olan varsa lütfen yazsınnn

Merhaba amonlisa,
Bizde seneye temmuz gibi düğünümüzü düşünüyoruz. Talles park ne kadar fiyat verdi birde kaç kişilik.Bana detaylı bilgi verirmisin? Birde şimdiden anlaşılırsa uygun oluyomu?
Çünkü ben her yeri araştırmaya başladım bazıları daha erken diyor onun için soruyorum.akannehir

bence acele etsen iyi olur çnk şimdiden rezervasyona başladı çoğu yer ve seneye ramazan erken olduğu için çok az hafta sonu var bence şimdiden bir yer ayarlaman lazım hiç erken değil.benmde düğünüm temmuzda.fiyatlarda heryerde yaklaşık olarak aynı talles park 45 tl kişi başı yemekli düğün.extradan birşeyler istersen pna göre fiyat artıyor.

bence acele etsen iyi olur çnk şimdiden rezervasyona başladı çoğu yer ve seneye ramazan erken olduğu için çok az hafta sonu var bence şimdiden bir yer ayarlaman lazım hiç erken değil.benmde düğünüm temmuzda.fiyatlarda heryerde yaklaşık olarak aynı talles park 45 tl kişi başı yemekli düğün.extradan birşeyler istersen pna göre fiyat artıyor.

45 lira kişi başı pahalı değilmi? :bbo:

Back