Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende Can hastanesi perinatoloğa gittim Murat Akbaş çok güzel ilgilendi. 45 bin fiyat verdi. Çiğli araştırmadaki kendi doktoruma haber verdim Doç. Dr. İbrahim hoca var pazartesi günü sabah hemen gel bakalım dedi. yarın oraya gidince duruma göre yapacakmış. Benim tüp bebek ve ikiz olduğu için en baştan beri o takip ediyor. O yüzden ona daha çok güveniyorum.
Benim de tüp bebek. Geçen sene 22. Haftada ikiz gebeliğimi kaybettim , şimdi tek gebeliğim var ama daha önceki kaybım sebebi ile bu sefer önlem amaçlı yapıldı serklaj. Murat bey de iyi bir doktor , gitmedim ama adını çok duydum.Bende Can hastanesi perinatoloğa gittim Murat Akbaş çok güzel ilgilendi. 45 bin fiyat verdi. Çiğli araştırmadaki kendi doktoruma haber verdim Doç. Dr. İbrahim hoca var pazartesi günü sabah hemen gel bakalım dedi. yarın oraya gidince duruma göre yapacakmış. Benim tüp bebek ve ikiz olduğu için en baştan beri o takip ediyor. O yüzden ona daha çok güveniyorum.
Sizin normal yolla gebelik mi, ikiz mi
Yaa öyle mi çok çok üzüldüm başın sağolsun rabbim bu bebeğine sağlık afiyet versin hayırlısıyla kavuşun inşaallah. Ben tüp bebeği ege ünide yaptırdım siz nerde yaptırdınız?Benim de tüp bebek. Geçen sene 22. Haftada ikiz gebeliğimi kaybettim , şimdi tek gebeliğim var ama daha önceki kaybım sebebi ile bu sefer önlem amaçlı yapıldı serklaj. Murat bey de iyi bir doktor , gitmedim ama adını çok duydum.
Serklajı geciktirmeyin , ben ikiz gebeliğimde bilmiyordum bunları doktor da hiç bir şey dememişti , yanlış doktor seçimi yüzünden kaybettim belki de bebeklerimi. Bu sefer perinatoloji kontrolünde ilerliyoruz o sebeple
Ben Medical de oldum tüp bebek tedavisini. Amin canım inşallah ben duymuştum Murat beyi sende bi araştır tabi gene. Serklaj hiç zor değil , genel anestezi yapıyorlar sen hiç bir şey hissetmiyorsun sonrasındaki 1 hafta çok hafif kanaman olabilir. Ama kolay bişey , her şey çok güzel olsun senin içinYaa öyle mi çok çok üzüldüm başın sağolsun rabbim bu bebeğine sağlık afiyet versin hayırlısıyla kavuşun inşaallah. Ben tüp bebeği ege ünide yaptırdım siz nerde yaptırdınız?
Öyle mi diyosun ya murat hocayı kimseden duymadım perinatolog diye direk gitmiştim. Bugün çok tedirginim inşaallah sorunsuz dikiş atılır banada.
Serklaj zor bişey mi acaba korkuyorum tedirginim paylaşabilirmisin benimle deneyimini
Canım çok teşekkür ederim bilgi verdiğin için çok tedirginim beni rahatlattın. İnşaallah rahim uzunluğum daha fazla kısalmamıştırda risksiz yapılabilir. Sabah aç karnına gel gece 12 de yemeği bırak dedi bakalım. Bide 15 gündür açlığa dayanamıyorum napıcam hastanede 9.30 a kadar bilmiyorumBen Medical de oldum tüp bebek tedavisini. Amin canım inşallah ben duymuştum Murat beyi sende bi araştır tabi gene. Serklaj hiç zor değil , genel anestezi yapıyorlar sen hiç bir şey hissetmiyorsun sonrasındaki 1 hafta çok hafif kanaman olabilir. Ama kolay bişey , her şey çok güzel olsun senin için
Anestezi olduğu için öyle olması gerekiyor maalesef. Çok erken uyanma sabah hastaneye gidince zaten o an heyecandan aklına gelmez yemek yemekCanım çok teşekkür ederim bilgi verdiğin için çok tedirginim beni rahatlattın. İnşaallah rahim uzunluğum daha fazla kısalmamıştırda risksiz yapılabilir. Sabah aç karnına gel gece 12 de yemeği bırak dedi bakalım. Bide 15 gündür açlığa dayanamıyorum napıcam hastanede 9.30 a kadar bilmiyorum
İnşaallah sıkıntısız olur. İyice kısalmıştır diye çok korkuyorumAnestezi olduğu için öyle olması gerekiyor maalesef. Çok erken uyanma sabah hastaneye gidince zaten o an heyecandan aklına gelmez yemek yemek
İnşallah her şey sorunsuz hallolacak canım , gönlünü ferah tutAkşam fitili koyamadım rahim iyice kısaldı zannettim doktoruma söyledim Acil hastaneye gidin dedi. çiğliye geldik çok şükür hala 18 mm yatırdılar burda sabah serklaja inşaallah iyi geçer bebekler iyiymiş biri altta kasığımın altına girmiş resmen iki büklüm orda demekki baskı yaptı o yüzden rahatsızlandım
Rahim uzunluğu 25 mm olmuş o yüzden serklaj yapılmadı serum ve ilaç veriyorlar 2-3 gün gözetim altında kalacakmışımİnşallah her şey sorunsuz hallolacak canım , gönlünü ferah tut
Hastanede mi yatıyorsun şimdiRahim uzunluğu 25 mm olmuş o yüzden serklaj yapılmadı serum ve ilaç veriyorlar 2-3 gün gözetim altında kalacakmışım
Evet canım hastanede yatıyorum kontrol altında tutmak için sürekli kontrol ediyorlar. Pazar gününe kadar takip edilecekmişim. Ona göre karar vereceklermiş. Bugün alttan muayene etti açılma yok elhamdülillah. uzunlukta alttan 29 ölçtü, dün üstten 25 mm ölçmüştüler. Anladığım kadarı ile kişiden kişiye makinadan makinaya değişiyor serklaj uzunluğu. Yada gerçekten oynuyo anlamadımHastanede mi yatıyorsun şimdi
Merhaba. Nasıl oldunuz? İnşallah bebekler de siz de iyisinizdir.Evet canım hastanede yatıyorum kontrol altında tutmak için sürekli kontrol ediyorlar. Pazar gününe kadar takip edilecekmişim. Ona göre karar vereceklermiş. Bugün alttan muayene etti açılma yok elhamdülillah. uzunlukta alttan 29 ölçtü, dün üstten 25 mm ölçmüştüler. Anladığım kadarı ile kişiden kişiye makinadan makinaya değişiyor serklaj uzunluğu. Yada gerçekten oynuyo anlamadım
Günde iki tane 1 litrelik serum takılıyor + ilaçlar.
Teşekkür ederim daha iyiyim elhamdülillah serklaj uzunluğu 29-30 milim oynuyor. 11 gün oldu Hâlâ hastanede yatıyorum. Verdikleri ilacı kestiler gözlem yapıyorlar tekrarlayacakmı diye. Hergün nst ye bağlanıyorum ve hergün bebeklerin kalp atışına ve serklaj uzunluğuna bakılıyorMerhaba. Nasıl oldunuz? İnşallah bebekler de siz de iyisinizdir.
Cok şükür. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeklerinizi inşallah. Kaç haftalık oldular?Teşekkür ederim daha iyiyim elhamdülillah serklaj uzunluğu 29-30 milim oynuyor. 11 gün oldu Hâlâ hastanede yatıyorum. Verdikleri ilacı kestiler gözlem yapıyorlar tekrarlayacakmı diye. Hergün nst ye bağlanıyorum ve hergün bebeklerin kalp atışına ve serklaj uzunluğuna bakılıyor