- 7 Kasım 2022
- 205
- 48
- 28
- 28
- Konu Sahibi gamzeli-234
Şehir hastanesinde tüp bebek yapan oldu mu süreç nasıl ilerliyor aşılama mı oluyor önce bilgisi olan yazabilir mi? Fiyatı hakkında bilgisi olan var mı yardımcı olursanız çok sevinirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ben Aralık ayında gitmiştim sadece bana 3 ay bir hazırlık süresi var evrak işleri var denildi o zaman tüp bebek için hastaneye 17 bin TL ödeniyor demişti hemşire ama şuan ki durumu bilmiyorum o zaman başlayamadım şimdi süreç nasıl merak ediyorum ücretini vsBende gitmeyi düşünüyorum inşallah bilgi veren olur
Merhaba arkadaşım bugün gittim hala 17.000 tl bilgin olsun :)Evet ben Aralık ayında gitmiştim sadece bana 3 ay bir hazırlık süresi var evrak işleri var denildi o zaman tüp bebek için hastaneye 17 bin TL ödeniyor demişti hemşire ama şuan ki durumu bilmiyorum o zaman başlayamadım şimdi süreç nasıl merak ediyorum ücretini vs
Bende cuma günü gidicem bilgi almaya aşılama denemek istiyorum bakalım surec nasıl oluyorŞehir hastanesinde tüp bebek yapan oldu mu süreç nasıl ilerliyor aşılama mı oluyor önce bilgisi olan yazabilir mi? Fiyatı hakkında bilgisi olan var mı yardımcı olursanız çok sevinirim
Merhaba hayırlı olsun öncelikle evraklar neler istediler ben özelde hsg çektirmiştim onu kabul ederler miEvraklarımı hazırlıyorum şuan 23mayısta başlayacağım. 3 ay süreyi vermediler bana direk başlatıyorlar şimdilik durum bu. Dahiliye,üroloji onayı aldım evraklarıda toparlayıp gidicem
Benimde öyle hsg edecekler söyledim hemde 1 seneyi geçik. sperm testi amh falan nerden götürürsen götür kabul ediyorlar ama güncel olcak onlar. Gerçi hastaneden konsültasyon istiyo dahiliye , üroloji , tıbbi genetikten. Onları hallediyorum şimdi dahiliyeyi onaylattım. 14ünde üroloji ve tıbbi genetik hallolacak. Onun dışında evraklar kimlik fot, nüfus kayıt, evlilik cüzdanı, fotoğraf, aşılama olduğum evraklar (başka devlet hastanesinde oldum çünkü) bu kadar :)Merhaba hayırlı olsun öncelikle evraklar neler istediler ben özelde hsg çektirmiştim onu kabul ederler mi
Çok teşekkür ediyorumBenimde öyle hsg edecekler söyledim hemde 1 seneyi geçik. sperm testi amh falan nerden götürürsen götür kabul ediyorlar ama güncel olcak onlar. Gerçi hastaneden konsültasyon istiyo dahiliye , üroloji , tıbbi genetikten. Onları hallediyorum şimdi dahiliyeyi onaylattım. 14ünde üroloji ve tıbbi genetik hallolacak. Onun dışında evraklar kimlik fot, nüfus kayıt, evlilik cüzdanı, fotoğraf, aşılama olduğum evraklar (başka devlet hastanesinde oldum çünkü) bu kadar :)
Rica ederim yok kabul ediyorlar işte bidaha çekilmeyeceğim geçen sene 31ocakta çekilmiştim çınarlı özelde anestezili onu götüreceğim yanımdaÇok teşekkür ediyorumhsg ti orda mı çekecekler anestezili anestesi olmadan mı ? Bir yılı geçince kabul edilmiyor mu
Aa süper çok sevindim bende orda çektirmiştim geçen yıl haziranda sadece görüntüleri var ama kabul ediliyorsa süperRica ederim yok kabul ediyorlar işte bidaha çekilmeyeceğim geçen sene 31ocakta çekilmiştim çınarlı özelde anestezili onu götüreceğim yanımda
Cd şeklinde verdiler bana onu götüreceğim bakalım direk takıp baksınlar yaniAa süper çok sevindim bende orda çektirmiştim geçen yıl haziranda sadece görüntüleri var ama kabul ediliyorsa süper
Ücret ne kadar dediler size hemen aldılar mı işlemler bitince miEvraklarımı hazırlıyorum şuan 23mayısta başlayacağım. 3 ay süreyi vermediler bana direk başlatıyorlar şimdilik durum bu. Dahiliye,üroloji onayı aldım evraklarıda toparlayıp gidicem
Ya süper benim cd açılmamıştı program lazım demişlerdi hep görüntüye bakarak işlem yaptılar aşılama için filanCd şeklinde verdiler bana onu götüreceğim bakalım direk takıp baksınlar yanikabul ediyoruz dediker inşallah gidince sorun çıkarmazlarsa yine bilgi veririm 23 mayısta gideceğim
Yok almadılar ücret kağıt verdiler oraya yazdılar hastane ücreti 17.000 ilaçlar 20-25 bin tutar diye ilaç için net rakam çıkaramıyokar doktor duruma göre herkese farklı yazıyor ya ondan ortalama yazmış. Ama hastane 17.000 onuda ne zaman alacaklar 23mayısta öğrenirimÜcret ne kadar dediler size hemen aldılar mı işlemler bitince mi
Tamamdır çok teşekkür ederimYok almadılar ücret kağıt verdiler oraya yazdılar hastane ücreti 17.000 ilaçlar 20-25 bin tutar diye ilaç için net rakam çıkaramıyokar doktor duruma göre herkese farklı yazıyor ya ondan ortalama yazmış. Ama hastane 17.000 onuda ne zaman alacaklar 23mayısta öğrenirim
5 aşılama oldum bana normalde 75günlük doz 5-6 gün gonalf 20-22 mm lere getiriyor yumurtamı. 400lük 1 kutu yetiyor yani. Ama şimdi tüp bebekte nasıl bir tedavi uygulayacaklar bilmiyorum tabi ilaç ücreti kişiye göre mutlaka değişiyordur umarım çok çok altında tutar :)Tamamdır çok teşekkür ederimilaçlar çok tutuyormuş gerçekten bende iki kutu gonalf var bakalım inşallah gerek kalmaz kullanmaya
![]()
Benim de 37.5 le 20 lere geliyordu üç defa aşılama oldum inşallah çok düşük tutar ikimizin de5 aşılama oldum bana normalde 75günlük doz 5-6 gün gonalf 20-22 mm lere getiriyor yumurtamı. 400lük 1 kutu yetiyor yani. Ama şimdi tüp bebekte nasıl bir tedavi uygulayacaklar bilmiyorum tabi ilaç ücreti kişiye göre mutlaka değişiyordur umarım çok çok altında tutar :)
Tabi tabii hepsini soracağın o gün ilk görüşmede pek sallamadılar ama herşeyi öpreneceğim ben bilgi veririm tabiki. Umarım kısa zamandaBenim de 37.5 le 20 lere geliyordu üç defa aşılama oldum inşallah çok düşük tutar ikimizin dehastane ücreti nakit mistiyorlar pnu da öğrenme şansın olur mu
![]()