Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir kere gittim Hsg için. Cihaz yokmuş, ama doktor çok ilgiliydi bana hsg çekilmem ona göre bi yol izlenmesi gerektiğini anlattı. Cihaz olmadığı için tekrar gitmedim ismini hatırlayamıyoruMerhaba İzmir Şehir Hastanesinden kadın doğum doktoru önerisi olan var mıdır?
Teşekkür ederimBir kere gittim Hsg için. Cihaz yokmuş, ama doktor çok ilgiliydi bana hsg çekilmem ona göre bi yol izlenmesi gerektiğini anlattı. Cihaz olmadığı için tekrar gitmedim ismini hatırlayamıyorTeşekkür ederim
Arkadasınızın durumuna çok üzüldüm başınız sağolsun öncelikle ben de Sada da tedavi oluyorum şu an ve nasip olursa da doğumu da orada düşünüyorum. Arkadasınızın doğum yaptığı doktor hala Sada da mı peki bilginiz var mı?merhaba bende aliagada yaşıyorum aşırı zor çocuk sahibi oldum İzmir piyasasında hemen her doktora bir kere gittim.
Yorumları hep okudum şu an size yazılan.
İrfan hoca çok yoğun sadık hoca çok rahat biri insan olarak tatmin olur musunuz bilmem. 2 kere aşılama yaptırdım ona tutmadı.
Ben Mehmet balda doğum yaptım. Aşırı yoğun
Bu arada özellerin hepsi anında dönüş yapıyor o aklınızda olsun.
Sadayi asla önermiyorum benim kuzenim orda doğurdu ama başka arkadaşımın çocuğunun ciğerleri gelişmemiş ve anlamışlar. Vefat etti bebek,
Ya aslında bu işin uzmanı Mustafa Melih Erkan ona bir bakın derim çok uzaktı ben uzakta çalıştığım için sorun olur diye ona gidemedim
Hangi doktora gittiniz acaba ?Bir kere gittim Hsg için. Cihaz yokmuş, ama doktor çok ilgiliydi bana hsg çekilmem ona göre bi yol izlenmesi gerektiğini anlattı. Cihaz olmadığı için tekrar gitmedim ismini hatırlayamıyoru
Ay ismini hatırlamıyorum demişsiniz çok pardon :)Bir kere gittim Hsg için. Cihaz yokmuş, ama doktor çok ilgiliydi bana hsg çekilmem ona göre bi yol izlenmesi gerektiğini anlattı. Cihaz olmadığı için tekrar gitmedim ismini hatırlayamıyoru
Estağfurullah mhrs den girip baktım günel akbulut diyor ama bazen asistan Dr oluyor isminden kadın gibi ama erkekti bide netten sağlamasını yapalımAy ismini hatırlamıyorum demişsiniz çok pardon :)
Netten baktım ama bulamadım dediğim gibi isminden kadın gibi duruyo ama muayene eden erkekti hatta ilgiliydi de istersem beni inferfilite bölümüne sevk edebileceğini de söyledi ama hastanede hsg cihazı yoktu o yüzden kalabalık etmek istemedim. Hatta egeye falan gidip zaman kaybetme ordan da buraya hasta yolluyorlar demişti.Ay ismini hatırlamıyorum demişsiniz çok pardon :)
Çok teşekkür ederim bilgi için Ben genel bir muayene için doktor arıyordum da verdiğiniz bilgiler gayet yardımcı oldu. Değerlendireceğim :)Netten baktım ama bulamadım dediğim gibi isminden kadın gibi duruyo ama muayene eden erkekti hatta ilgiliydi de istersem beni inferfilite bölümüne sevk edebileceğini de söyledi ama hastanede hsg cihazı yoktu o yüzden kalabalık etmek istemedim. Hatta egeye falan gidip zaman kaybetme ordan da buraya hasta yolluyorlar demişti.
Faydam dokunursa ne mutlu rica ederimÇok teşekkür ederim bilgi için Ben genel bir muayene için doktor arıyordum da verdiğiniz bilgiler gayet yardımcı oldu. Değerlendireceğim :)
Çok teşekkür ederim yorumunuz için ama kadın doktor olsa daha iyi olacak benim için rahat hissetmem açısındanmerhaba bende aliagada yaşıyorum aşırı zor çocuk sahibi oldum İzmir piyasasında hemen her doktora bir kere gittim.
Yorumları hep okudum şu an size yazılan.
İrfan hoca çok yoğun sadık hoca çok rahat biri insan olarak tatmin olur musunuz bilmem. 2 kere aşılama yaptırdım ona tutmadı.
Ben Mehmet balda doğum yaptım. Aşırı yoğun
Bu arada özellerin hepsi anında dönüş yapıyor o aklınızda olsun.
Sadayi asla önermiyorum benim kuzenim orda doğurdu ama başka arkadaşımın çocuğunun ciğerleri gelişmemiş ve anlamışlar. Vefat etti bebek,
Ya aslında bu işin uzmanı Mustafa Melih Erkan ona bir bakın derim çok uzaktı ben uzakta çalıştığım için sorun olur diye ona gidemedim
Çok teşekkür ederim bilgi için Ben genel bir muayene için doktor arıyordum da verdiğiniz bilgiler gayet yardımcı oldu. Değerlendireceğim :)